۲۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۲:۲۹

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی:

ارتقای نظام آموزشی در گرو دانش‌افزایی معلمان و مدرسان است

ارتقای نظام آموزشی در گرو دانش‌افزایی معلمان و مدرسان است

اراک- مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: ارتقای نظام آموزشی در گرو دانش افزایی معلمان و مدرسان است و به روز رسانی اطلاعات و آگاهی های آموزش دهندگان بایستی با جدیت دنبال شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آموزش و پرورش استان مرکزی، شهریار فولادوند اظهار داشت: در یک نظام آموزشی پویا، همه ارکان تاثیرگذار بر تربیت و مقدمه تربیت در  آموزش باید فعال و پویا باشند و در راستای جریان یادگیری و یاددهی موثر و موفق به روز عمل کنند.

وی افزود: در موضوع یادگیری و یاددهی و جریان آموزش و تربیت، ارکان فراوانی دخیل هستند و هرکدام به تناسب درجه اهمیت بر پیشرفت و عدم موفقیت تاثیر می‌گذارند.

مدیرکل آموزش پرورش استان مرکزی تصریح کرد: همه ما آگاه هستیم در کنار مقام معلم، فضا و تجهیزات آموزشی، منابع و محتواهای درسی بر موفقیت یک آموزش تاثیر می‌گذارند.

فولادوند اضافه کرد: اگر بخواهیم ارکان موثر آموزش را احصا کنیم و میزان تاثیرگذاری آن را بر موفقیت انتقال مفاهیم ارزیابی کنیم موثرترین موضوع معلم است که می خواهد مفاهیم و مطالب را به مخاطب منتقل کند.

وی عنوان کرد: مجموعه های آموزشی چه در حوزه آموزشی عمومی و چه در حوزه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌ها به دنبال این موضوع هستند که دانش افزایی معلمان را به عنوان مهمترین عنصر در فرآیند تربیت در آموزش از خود دور نکنند و همیشه به عنوان  یک موضوع جدی به بحث دانش افزایی معلمان توجه کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی ادامه داد: در آموزش و پرورش برای به روز نگه‌داشتن اطلاعات مدرسان جایگاه‌های متفاوتی در سیستم دارا هستیم، حوزه‌ گروه‌های آموزشی به‌صورت مستمر، جریانی و لحظه‌ای باید بر دانش معلمین احاطه داشته باشند و کمک کنند این دانش به روز شود و هرگز معلم از علوم روز دنیا عقب نماند.

فولادوند خاطر نشان کرد: فراتر ار آنچه درمجموعه آموزش پرورش برای دانش افزایی معلمان دنبال می‌شود تشکل‌های خودجوشی است که همکاران فارغ از اتکا به منابع دولتی طراحی می‌کنند و موفقیت های آن ها کمتر از فعالیت سیستمی نیست.

مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی تصریح کرد: در مجموعه آموزش و پرورش از گروه‌های آموزشی و حوزه ضمن خدمت برای به‌روز کردن اطلاعات همکاران بهره برده و در کنار آن از تشکل‌های غیردولتی همکاران که عزم جدی در حمایت از آنها داریم استفاده می‌کنیم.

کد خبر 4030406

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha