پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

مقامات رژیم صهیونیستی:اسد کنترل سوریه را به دست خواهد گرفت

مقامات رژیم صهیونیستی:اسد کنترل سوریه را به دست خواهد گرفت

یک روزنامه صهیونیستی به نقل از مقامات جنگی رژیم صهیونیستی اذعان داشت که بشار اسد در نهایت کنترل سوریه را به دست خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، روزنامه «اسرائیل هایوم» گزارش داد که مقامات وزارت جنگ رژیم صهیونیستی معتقدند که بشار اسد رئیس جمهوری سوریه تا پایان سال آتی میلادی کنترل اکثریت مناطق این کشور را به دست می گیرد.

صهیونیستها هم چنین تاکید کردند که روند موجود در منطقه و جهان و در راس آن تصمیمات آمریکا در خصوص توقف کمک های خود به گروه های مسلح در سوریه و بی توجهی به آنچه که در سوریه می گذرد و افزایش حضور ایران در این کشور باعث شده تا آنها چنین پیش بینی را داشته باشند.

این روزنامه در ادامه نوشت که جدیدترین ارزیابی ها از اوضاع سوریه در وزارت جنگ رژیم صهیونیستی بیانگر این است که اوضاع سیاسی در این کشور به شرایط قبل از ۲۰۱۱ بازنخواهد گشت. آنها مدعی هستند که سوریه به اقلیم های خود مختار تقسیم خواهد شد.

این گزارش تاکید کرد: تحولات مذکور از آغاز سال ۲۰۱۴ شروع شد یعنی زمانیکه دولت باراک اوباما رئیس جمهوری سابق آمریکا توجه خود را از تلاشها برای براندازی اسد به جنگ علیه داعش به همراه حملات هوایی گسترده نیروهای روسی متمرکز کرد. دولت دونالد ترامپ نیز بیشتر به مسائل داخلی و بین المللی دیگر نظیر تهدیدات کره شمالی توجه دارد. رسانه های آمریکایی معتقدند که ترامپ اخیرا به آژانس اطلاعات مرکزی این کشور دستور داده تا برنامه سری حمایت تسلیحاتی از گروه های مسلح در سوریه را که از سال ۲۰۱۳ آغاز شد تمام کند.

کد خبر 4074413

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha