۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۵

سرپرست شهرداری همدان:

پیشرفت ۳۰ درصدی پیاده‌راه سازی میدان امام همدان

پیشرفت ۳۰ درصدی پیاده‌راه سازی میدان امام همدان

همدان - سرپرست شهرداری همدان از پیشرفت ۲۸ تا ۳۰ درصدی پیاده‌راه سازی میدان امام(ره) و خیابان اکباتان همدان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری همدان، سیدمصطفی رسولی با اشاره به اینکه بازه زمانی پیش‌بینی شده برای پروژه پیاده‌راه سازی ۵ ماه کاری است، گفت: در حال حاضر از بازه زمانی تعریف شده ۴۵ روز کاری سپری شده است.

وی عنوان کرد: از آنجا که در اجرای پروژه پیاده‌راه‌سازی میدان امام(ره) و خیابان اکباتان دستگاه‌های تأسیساتی و خدمات‌رسانی نیز ورود پیدا کرده‌اند تأسیساتی که از قبل وجود داشت، اصلاح، تعویض و نوسازی شد.

سرپرست شهرداری همدان با بیان اینکه میدان امام(ره) و خیابان اکباتان از معابر و اماکن قدیمی شهر است که عمده تأسیسات در آن فرسوده بود، گفت: در مدت اجرای پروژه اصلاح تأسیسات آب و فاضلاب و زمینی کردن بخشی از برق در خیابان اکباتان عملیاتی شد ضمن اینکه در میدان امام(ره) نیز بخشی از اصلاح تأسیسات به انجام رسید اما هنوز اجرای بخشی از شبکه آب در حال پیگیری است.

وی توضیح داد: با روند پیش گرفته شده و البته با تو جه به مشکلات موجود در حوزه ترافیک و همچنین تردد عابران در حال حاضر هر دو پروژه پیاده‌راه سازی میدان حضرت امام(ره) و خیابان اکباتان در مرحله پیشرفت فیزیکی ۲۸ تا ۳۰ درصد است.

کد خبر 4099189

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha