۱۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۴:۴۴

رئیس انجمن شیمیایی و سلولزی یزد:

عدم ثبات قیمت مواد اولیه علت تعطیلی صنایع شیمیایی یزد است

عدم ثبات قیمت مواد اولیه علت تعطیلی صنایع شیمیایی یزد است

یزد- رئیس انجمن شیمیایی و سلولزی یزد با اشاره به ضعف های تولید و صنعت گفت: عدم ثبات قیمت مواد اولیه علت تعطیلی واحدهای صنایع شیمیایی و سلولزی است.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدعلی سالار، پیش از ظهر امروز در بیست و چهارمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان یزد اظهار داشت: صنایع شیمیایی و حتی پروفیل، در آستانه نابودی و تعطیلی کامل هستند.

وی ادامه داد: با روندی که از سوی دولتی ها و خصولتی ها در زمینه پتروشیمی در پیش گرفته شده است، به زودی صنایع پایین دستی شیمیایی و پلیمری تعطیل خواهند شد.

رئیس انجمن شیمیایی و سلولزی یزد با اشاره به وجود مافیا در این صنعت در سطح ملی اضافه کرد: صنایع بزرگ و به اصطلاح مادر، انرژی و خوراک را از منابع ارزان استفاده می کنند اما در فروش، با قیمت جهانی اقدام می کنند.

وی عنوان کرد: به دنبال این موضوع، وضعیت به گونه ای پیش رفته است که صنایع پایین دستی با مشکل تامین مواد اولیه با نرخ ارزان مواجه شده اند و این امر سبب شده با گرانی مواد، مجبور به تعطیلی واحد خود باشند.

سالار با اشاره به وجود مشکلات متعدد در این زمینه تصریح کرد: همچنین در استان های همجوار مانند اصفهان، مشکلات صنایع شیمیایی بررسی شده و نتایجی داشته که قابل توجه است.

وی با اشاره به اینکه برخی واحدها در استان های همسایه از نیروهای مهاجر استفاده می کنند و این موضوع در قیمت تاثیر داشته است، گفت: نیروهای کاری مهاجر به دلیل اینکه از محیط کار خارج نمی شوند، مشکلات کمتر و قیمت ارزانتری دارند.

رئیس انجمن شیمیایی و سلولزی یزد گفت: گرچه تعطیلی واحدها علت و عوامل مختلفی دارد اما علت اصلی تعطیلی، همان مافیای پتروشیمی است و در صدد هستند که صنایع مادر را تقویت کنند و اکنون نیز توانایی رقابت نداریم.

کد خبر 4160662

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha