۲۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۶:۳۱

رئیس فدراسیون اسکواش:

پیگیر راه‌اندازی مقر آسیایی «پدل» در ایران هستیم

پیگیر راه‌اندازی مقر آسیایی «پدل» در ایران هستیم

رئیس فدراسیون اسکواش گفت: به دنبال راه اندازی مقر آسیایی «پدل» در ایران هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، «مسعود سلیمانی» رئیس فدراسیون اسکواش در ابتدای نشست خبری امروز دوشنبه با بیان اینکه دو مدرس اسپانیایی برای آموزش مربیگری پدل به کشورمان آمده اند افزود: در حال حاضر سه رویداد مربیگری بین‌المللی و جهانی در دو ماه آینده تا پایان دی ماه برگزار خواهد شد. ما می‌خواهیم هر سه رشته اسکواش، راکت پال و پدل را همزمان گسترش دهیم و بنابراین برای هر سه دوره بین‌المللی را برگزار خواهیم کرد.

وی ادامه داد: پدل در همه دنیا نزدیک به رشته تنیس است، اما ۱۲ سال پیش فرهاد جامع این رشته را در ایران راه اندازی کرد و ابتدا به فدراسیون تنیس واگذار شد، اما شرایط آنجا مناسب نبود و با تلاش دوستان دوباره به مجموعه اسکواش واگذار شد. ما با کمک ظرفیت بخش خصوصی این رشته را گسترش و توانستیم این مجموعه خوب را افتتاح کنیم. در این مجموعه حدود سه میلیارد تومان هزینه شد.

رئیس فدراسیون اسکواش تصریح کرد: در گام نخست می‌خواهیم مقر آسیایی این رشته رابگیریم. ژاپن، امارات، هند و ایران در آسیا پدل بازی می‌کند، اما ما چون توجه به مسائل اداری و تشکیلاتی داریم می‌توانیم حتی به کشورهای آسیایی میانه مربی هم صادر هم بکنیم. با این شرایط می توانیم در پارک‌های مختلف پدل را هم مانند اسکواش راه‌اندازی کنیم.

در ادامه این نشست «دیگو آلخاندرو میئرس» مربی پدل اهل اسپانیا نیز گفت: خوشحالیم در جمع شما هستیم، امیدوارم در کشور شما شرایطی فراهم شود که همه به این رشته روی بیاورند. ما تلاش می‌کنیم که پدل را بیشتر  بشناسانیم تا علاقمندان در ایران بیشتر بازی کنند.

آدریان پدرو مونکائوت ویدال مربی دیگر این رشته نیز گفت: ما در بزرگترین باشگاه پدل دنیا کار می‌کنیم که ۳۱زمین پدل دارد. من ۳۶ سال و دیگو ۲۰ سال در این رشته فعالیت کردیم و خوشحالیم که تجربیاتمان را با شما تقسیم کنیم. من ۲۴۰۰ دانشجو دارم که با من تمرین و همکاری می کنند.

مربی اسپانیایی در خصوص سطح پدل در ایران گفت: من می توانم ابتدا از اسپانیا بگویم. در حال حاضر در اسپانیا ۴ میلیون بازیکن داریم که ۴۰ درصد آنها زنان هستند . اولین گام در هر رشته ورزشی داشتن فدراسیون است. فکر می کنم که شما در مسیر درست قرار گرفته اید. اگر با همین تلاش پیش روید به ما خواهید رسید .

دیگو نیز گفت : در حال حاضر از لحاظ وسایل و سخت افزاری ما وسایلی را با خود به ایران آورده ایم تا شما از ما الهام بگیرید و بعد بتوانید خودتان تولید داشته باشید . البته از نظر امکانات می توانید با ما در ارتباط باشید تا ما آنها را برای شما صادر کنیم .

این مربی اسپانیایی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر که پیشنهاد آنها برای پیشرفت پدل در ایران چیست؟ اظهار کرد: این اولین بار نیست که این کار را می کنیم . ما در کشورهای دیگر در مدارس خصوصی آنها آموزش دادیم وقتی به آن کشورها رفتیم آنها در گام اول تنها یک زمین داشتند اما پس از یک هفته تعداد آنها را به ۴ زمین ارتقاء دادیم . ما در پرتغال، فرانسه و کشورهای آمریکای لاتین مربیگری کردیم .

وی افزود: پیشرفت این رشته در ایران هم به تعداد دوره ها و کلاس هایی که برگزار می شود دارد. چیزهای زیادی است که باید در آن پیشرفت کنید و فکر میکنم که بزرگ شدن خانواده پدل در ایران به کمک همه شما بستگی دارد.

سلیمانی نیز در پاسخ به این سوال که تشکیل دفتر آسیایی پدل در ایران چه زمانی روی خواهد داد گفت: همان طور که گفتم اولین قدم تشکیل این کمیته و دومین گام ساخت و احداث این مجموعه بود که ۶ سال طول کشید . اکنون ما توانستیم اکیپ اسپانیایی را دعوت کنیم تا بیایند و تلاش و خروجی ما را ببینند. از همه مهم تر ما دیپلماسی فعال بودن را یاد گرفته ایم . ما قبل از اجلاس جهانی دستاوردهای خوبی در جلسات غیر رسمی بدست آوردیم و حاصل آن گرفتن مسئولیت تحقیق در حوزه جهانی اسکواش بود .

وی در پایان افزود: در سند راهبردی ما تشکیل دفتر آسیایی هست و گرفتن آن دور از دسترس هم نیست که با حمایت وزارت ورزش و بخش بین المللی وزارت به این موضوع دست پیدا می کنیم.

کد خبر 4169184

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha