پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۳۲

رئیس جمعیت دوستی ایران و فلسطین:

آمریکا می‌خواهد مقاومت مردمی در فلسطین را از بین ببرد

آمریکا می‌خواهد مقاومت مردمی در فلسطین را از بین ببرد

رئیس جمعیت دوستی ایران و فلسطین اعلام کرد که آمریکا قصد دارد با انتقال سفارت خود به بیت المقدس مقاومت مردمی در فلسطین را از بین ببرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست نقش تفکر سیاسی ایران در مبارزات فلسطین، با حضور دکتر «محمد البحیصی» رئیس جمعیت دوستی ایران و فلسطین در دانشگاه تهران برگزار شد.

در این نشست بحیصی با اشاره به انتقال سفارت آمریکا به قدس گفت: آمریکا می خواهد با این اقدام مقاومت مردمی را از بین ببرد و آن را کم رنگ کند اما این اقدامات باعث بیشتر شدن مقاومت مردمی می شود.

وی افزود: تاریخ نشان می دهد که اسرائیل در زمان اشغالگری بریتانیا و از طریق کمک کشورهای عربی به این منطقه آمدند و این رژیم مستکبر از طریق خیانتهای حاکمان عربی قدرت می گیرد.

رئیس جمعیت دوستی ایران و فلسطین درمورد حماس و مواضع آن درخصوص سوریه گفت:  اقدامات حماس در مسئله سوریه تصمیم شخصی خود حماس است و نشانگر موضع ملت فلسطین نیست. ملت فلسطین با سوریه است و ۴۰۰۰ فلسطینی در جریان جنگ در سوریه شهید شده اند.

وی در پایان نیز با تشکر از ملت و رهبری جمهوری اسلامی ایران ابراز امیدواری کرد که انشاالله قدس به زودی آزاد خواهد شد و در مسجد الاقصی به امامت آیت الله خامنه ای نماز جماعت برپا خواهد شد.

کد خبر 4297883

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha