۱۹ خرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۳۸

دانشجوی مقیم ایران از سوریه:

مردم سوریه در شرایط جنگ هم توجه ویژه‌ای به ماه رمضان دارند

مردم سوریه در شرایط جنگ هم توجه ویژه‌ای به ماه رمضان دارند

اولاء سید گفت: مردم کشور سوریه حتی در شرایط جنگ هم به ماه رمضان اهمیت ویژه ای می دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر، ویژه برنامه  «دعوت» رادیو گفت و گو به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان به گفت و گو با مسلمانان خارجی مقیم ایران می پردازد. این ویژه برنامه با حضور اولاء سید دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی از کشور سوریه از شبکه رادیویی گفت و گو به روی آنتن رفت.

دانشجوی مقیم ایران از کشور سوریه در این ویژه برنامه با اشاره به اهمیت ماه رمضان در سوریه اظهار کرد: مردم کشور سوریه حتی در شرایط جنگ هم به ماه رمضان اهمیت ویژه ای می‌دهند.

وی افزود: زمانی که ماه مبارک رمضان فرا می‌رسد مردم این کشور اهتمام خاصی به برگزاری آداب و رسوم ویژه این ماه دارند که به همه نشان می‌دهند که مسلمانان اینگونه که داعش معرفی می‌کند، نیستند.

اولاء سید همچنین در ادامه خاطرنشان کرد: ۹۰ درصد مردم کشور سوریه مسلمان هستند و اهل سنت و تشیع در کنار هم به خوبی و مهربانی زندگی می کنند. در منطقه ای که ما زندگی می کنیم مسیحیان هم ساکن هستند  و به این ماه احترام می گذارند و مسائلی را رعایت می کنند. حتی در وقت افطار هم برای ما افطاری می آورند.

 دانشجوی مقیم ایران از کشور سوریه بیان کرد: قبل از فرا رسیدن ماه مبارک رمضان مردم تلاش می‌کنند ماکت های هلال ماه رمضان را در خانه خود بگذارند و با آن خانه خود را تزئین کنند. در هنگام افطار اقوام و دوستان را به خانه خود دعوت و از آنها پذیرایی می کنیم.

وی با اشاره به آداب و رسوم مردم سوریه در ماه مبارک رمضان عنوان کرد: مردم سوریه بعد از افطار نماز تراویح را می خوانند. علاوه بر این در وقت سحر بزرگان این منطقه ساز می‌زنند و مردم را برای سحری بیدار می‌کنند.

اولاء سید گفت: در این ماه از غذاهای ویژه و سالاد ترش و نان های بزرگ و شیرین استفاده می کنیم.  فضای ایران و سوریه در ماه رمضان خیلی شبیه به هم است. در وقت افطار برای یکدیگر افطار آماده می کنیم ما معمولا در آخرین روزهای ماه رمضان شب ها پس از افطار به مسجد می رویم و تا صبح قرآن می خوانیم و دعا می کنیم.

دانشجوی مقیم ایران از کشور سوریه یادآور شد: در صبح عید فطر به مزار از دست رفتگان خود و به دیدار اقوام و نزدیکان می رویم و پس از آن نماز عید را می خوانیم.

وی در پایان افزود: من در شهر دمشق و در جوار مرقد مطهر حضرت زینب (س) زندگی می‌کنم.  ما معمولا با لباس پاک و با حجاب به حرم می‌رویم و به این بزرگوار توسل می‌کنیم. وهابیت توسل و شفاعت را زیر سوال می‌برد در حالیکه بزرگان اهل سنت دعا و توسل را قبول دارند و به معنای پرستش نمی‌دانند، امامان معصوم (ع) واسطه برای نزدیک شدن ما به خداوند هستند. 

کد خبر 4316081

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha