پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ تیر ۱۳۹۷، ۱۰:۳۲

​مشارکت فعال بانک صادرات درپروژه‌های اشتغالزایی سیستان و بلوچستان

​مشارکت فعال بانک صادرات درپروژه‌های اشتغالزایی سیستان و بلوچستان

مدیرعامل بانک صادرات با حضور در بین همکاران استان سیستان و بلوچستان، با اشاره به قابلیت‌های بانک و ظرفیت‌های منطقه، اهداف و برنامه‌های این بانک را در جهت دست‌یابی به اهداف ابلاغی، تبیین کرد.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر و به نقل از بانک صادرات، دکتر حجت‌اله صیدی در این نشست گفت: استان سیستان و بلوچستان، پتانسیل بالایی دارد و در توسعه کشور نیز نقش مهمی ایفا می‌کند. بخش مکران چابهار یکی از این پتانسیل ها است که در صورت اتمام پروژه های در دست اجرا، یک قطب بسیار قوی خواهد شد که بانک صادرات ایران باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کند.

وی با اشاره به اینکه همواره با رشد اقتصادی میزان امنیت نیز افزایش می یابد، افزود: باید به رشد واحدهای تولیدی و اشتغالزایی در این استان کمک کرد تا در پی آن امنیت نیز تامین شود و در این زمینه بانک صادرات ایران نیز در تأمین منابع مالی برای اشتغالزایی مشارکت فعال دارد.

مدیرعامل بانک صادرات ایران، در مورد برنامه های این بانک برای سال جاری گفت: افزایش سهم از بازار و اصلاح ساختار مالی از جمله مهمترین اهداف بانک است و همکاران در تحقق این اهداف وظایف سنگینی بر عهده دارند.

وی دستاوردهای ماه های اخیر را رضایت بخش عنوان کرد و گفت: با اجرای برنامه های ابلاغی، بسیاری از اهداف برنامه ریزی شده، به نحو مطلوبی محقق شده است.

دکتر صیدی اعتماد بازار سرمایه به ارزش واقعی قیمت سهم بانک را شاخص مهمی برای ارزیابی موفقیت عملکرد بانک صادرات ایران قلمداد کرد و یادآور شد: دو هفته پس از بازگشایی نماد بانک در بازار سرمایه، روند سودآوری بانک سرعت گرفته و قیمت «وبصادر» هم افزایش یافت.

مدیرعامل بانک صادرات ایران در سفر به استان سیستان و بلوچستان، از چهار شعبه  این بانک و یک واحد تولیدی بازدید کرد.

کد خبر 4330950

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha