پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ تیر ۱۳۹۷، ۱۴:۵۷

رئیس اجرائیات شهرداری یاسوج:

پنج واحد صنفی میوه فروشی و سبزی فروشی در یاسوج پلمپ شدند

پنج واحد صنفی میوه فروشی و سبزی فروشی در یاسوج پلمپ شدند

یاسوج- رئیس اجرائیات شهرداری یاسوج گفت: پنج واحد صنفی میوه فروشی و سبزی فروشی میدان شهدای یاسوج به دلیل تخطی از قوانین پلمپ شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد غلامیان ظهر  دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این واحدهای صنفی به حریم پیاده رو وارد شده و موجب سد معبر شده بودند و با اینکه چند سال به صورت مکرر اخطار دریافت می کردند، به اخطاریه ها نیز هیچ توجهی نداشتند.

وی بیان داشت: در مرحله اول طرح دو واحد صنفی و امروز نیز  سه واحد صنفی متخلف دیگر پلمپ شدند.

رئیس اجرائیات شهرداری یاسوج تصریح کرد: این واحدهای متخلف بر اساس رای ماده ۵۵ قانون شهرداریها پلمپ شدند و چنانچه واحدهای صنفی از قوانین عبور کرده و مخالف قانون عمل کنند با آنها با جدیت و طبق قانون برخورد خواهد شد.

غلامیان افزود: تردد جمعیت در میدان شهدای یاسوج زیاد است و مردم از اینکه این واحدها صندوقهای میوه و یا سبزی خود را در پیاده رو قرار داده و تردد را با مشکل مواجه می کردند، ناراضی بودند و طبق قانون نیز صنوف نباید به حریم پیاده رو تجاوز کنند.

وی بیان داشت: با این حال ابتدا به صورت اخطار با این واحدها برخورد شد اما با گذشت پنج سال از صدور رای، متاسفانه واحدهای صنفی به نازیبایی شهر و ایجاد مشکل در تردد برای مردم توجهی نمی کنند.

وی تصریح کرد: شهر همچون خانه دوم همه ما است و باید اصناف مختلفی که در بازار فعالیت دارند به حفظ بهداشت، پاکیزگی و تمیزی شهر توجه داشته باشند تا علاوه بر داشتن شهری زیبا و بدون آلودگیهای بصری بهداشت مردم نیز به خطر نیفتد.

کد خبر 4336447

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha