پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ تیر ۱۳۹۷، ۱۲:۱۳

فرمانده انتظامی شاهرود:

بزرگترین محموله حشیش در شاهرود کشف شد/ دستگیری ۱۰۰۰ معتاد

بزرگترین محموله حشیش در شاهرود کشف شد/ دستگیری ۱۰۰۰ معتاد

شاهرود - فرمانده انتظامی شاهرود با بیان اینکه سال گذشته حدود یک هزار معتاد در سطح شهرستان شناسایی و دستگیر شدند، گفت: بزرگترین محموله قاچاق مواد مخدر کشور از نوع حشیش در شاهرود کشف و ضبط شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سید مجتبی اشرفی صبح شنبه در همایش پیشگیری و درمان اعتیاد به میزبانی سالن همایش پور سینای دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بابیان اینکه سال گذشته حدود یک هزار معتاد در سطح شهرستان دستگیر شده‌اند، ابراز داشت: از این تعداد حدود ۸۵ درصد بومی و ۱۵ درصد افراد غیر بومی را شامل می‌شود.

وی بابیان اینکه ۷۰ درصد دستگیر شدگان در کلانتری‌ها دارای سابقه اعتیاد هستند، افزود: سال گذشته در سطح شاهرود از تعداد معتادان دستگیرشده ۳۰ درصد به مراجع قضایی و ۷۰ درصد مابقی به هفت کمپ مستقر در شهر اعزام شدند.

۳ درصد معتادان بانوان هستند

فرمانده انتظامی شاهرود بابیان اینکه ارتباط مستقیمی بین اعتیاد و بروز جرم  وجود دارد، ابراز داشت: ۸۶ درصد دستگیرشدگان قبل از اعتیاد هیچ گونه سابقه جرمی نداشتند و پرونده آن‌ها کاملا پاک بوده است که نشان می دهد اعتیاد خود زمینه‌ساز بروز جرائم دیگر می شود.

اشرفی بابیان اینکه سال گذشته در سطح شهرستان ۷۰ الی۸۰ درصد سرقت‌ها و ۵۰ درصد خودکشی‌ها ناشی از اعتیاد صورت گرفته است، تصریح کرد: ۳۵ الی ۴۰ درصد مراجعه‌کنندگان به مراکز مشاوره اعتیاد را علت عمده طلاق عنوان کردند.

وی بابیان اینکه سه درصد معتادان را بانوان ۹۷ درصد مابقی را آقایان تشکیل می‌دهند، افزود: سن ۱۵ الی ۲۵ حدود ۱۵ درصد، ۲۵ الی ۳۵ سال حدود ۲۵ درصد و ۳۵ سال به بالا حدود ۴۰ درصد معتادان شهرستان را شامل می‌شود.

سرقت مهمترین جرم ناشی از اعتیاد

 فرمانده انتظامی شاهرود بابیان اینکه شش درصد معتادان دستگیرشده بی سواد هستند، ابراز داشت: ۲۷.۵ درصد دارای تحصیلات ابتدایی، ۳۱ درصد سیکل، ۲۸.۵ درصد دیپلم، سه درصد فوق دیپلم، چهار درصد لیسانس و نیم درصد دارای مدرک فوق لیسانس هستند.

اشرفی بابیان اینکه مهم‌ترین جرم ناشی از اعتیاد سرقت است، تصریح کرد: طی هفته گذشته در راستای طرح ارتقای امینت اجتماعی افراد ضایعات جمع کن موردبررسی قرار گرفتند که از یک فرد در این رابطه حدود دو نیسان بار مسروقه شامل ادوات کشاورزی، مصالح ساختمانی، لوازم داخل خودرو و غیره شناسایی شد.

وی افزود: در ارتباط با جرائم ناشی از استعمال مواد مخدر با پرونده‌ای در حوزه دامغان مواجه بودیم که فرد معتاد اقدام به سرقت باطری‌ خودروها می‌کرد که در پرونده او بالغ‌بر ۲۰۰باطری کشف و مال‌خرها نیز شناسایی و دستگیر شدند.

کشف بزرگترین محموله قاچاق مواد مخدر در شاهرود

فرمانده انتظامی شاهرود بابیان اینکه در حوادث رانندگی نیز جرائم ناشی از اعتیاد گریبان‌گیر افراد بی‌گناه می‌شود، ابراز داشت: در پرونده‌ای سال گذشته فرد معتادی با تصادف رخ‌به‌رخ باعث مرگ دو عضو یک خانواده و یتیم شدن دو فرزند کوچک آن‌ها شده بود.

اشرفی بابیان اینکه حوزه حمل‌ونقل مواد مخدر یکی از شایع ترین جرائم منطقه است، تصریح کرد: با توجه به اینکه در همسایگی دو تولید کننده بزرگ مواد مخدر افغانستان و پاکستان قرار داریم و ایران قطعا مهم‌ترین گذر برای انتقال این محموله‌ها است که در همین راستا سال گذشته دو تن مواد مخدر در محور طرود کشف و ضبط شد که یک‌تن و ۶۰۰ کیلوگرم آن حشیش بود.

وی بابیان اینکه کشف این میزان مواد مخدر بزرگ‌ترین محموله شناسایی‌شده در ایران را رقم زد، افزود: ارزش ریالی این محموله حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده بود که شش نفر این عملیات جابه‌جایی را بر عهده داشتند.

توقیف ۶۰۰دستگاه خودرو و موتور سیکلت در سال جاری

فرمانده انتظامی شاهرود بابیان اینکه اسیدپاشی و تجاوز به عنف از مواردی بود که در شهرستان شاهد آن بودیم، اضافه کرد: مقابله با اعتیاد تنها راهکار رفع این آسیب‌ها نیست بلکه باید در جلسات متعدد راهکارهایی اندیشیده شود تا بتوانیم از شیوع اعتیاد در بین جوانان پیشگیری کنیم چراکه اعتیاد تنها گریبانگر فرد نیست بلکه در ابعاد وسیع کل جامعه را درگیر عواقب آن خواهد کرد.

اشرفی همچنین از توقیف ۶۰۷دستگاه خودرو و موتورسیکلت متخلف و اعزام آن‌ها به پارکینگ در سه‌ماهه ابتدای سال جاری خبر داد و افزود: در راستای حفظ نظم و تردد در عبور و مرور صدها دستگاه خودرو و موتورسیکلت نیز اعمال قانون شده‌اند.

وی افزود: متأسفانه برخی رسانه‌ها با سوءتعبیر از سخنان مقامات قضایی شهرستان، اعلام داشته‌اند تنها در مواردی که یک راننده سرعت غیرمجاز داشته و یا از کمربند ایمنی استفاده نکرده باشد پلیس می‌تواند به آن دستور ایست دهد و این در حالی است که طبق ماده ۴ قانون رسیدگی به تخلفات راهنمایی و رانندگی، مأموران آموزش‌دیده بارویت تخلف و انطباق آن با میزان جرائم می‌توانند خودرو متخلف را متوقف و آن را مورد اعمال قانون قرار دهند که بیش از ۱۷۰  کد جریمه برای رانندگان متخلف از مصادیق اجرایی این قانون است

کد خبر 4340481

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha