۳۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۷:۲۰

نماینده مردم کاشان در شورای اسلامی اصفهان مطرح کرد:

نارضایتی کشاورزان از ملی شدن مزارع از سوی منابع طبیعی

نارضایتی کشاورزان از ملی شدن مزارع از سوی منابع طبیعی

اصفهان- نماینده کاشان در شورای اصفهان گفت: منابع طبیعی برخی مزارع را ملی و در روزنامه ها منتشر می کند اما کشاورزان وقتی متوجه می شوند که علیه آنها شکایت شده و همین مسئله سبب نارضایتی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد الباب ظهر سه شنبه در جلسه شورای اسلامی استان اصفهان اظهار داشت: منابع طبیعی اگر می خواهد مزارعی از کشاورزان را ملی اعلام کند نباید تنها به انتشار آن در روزنامه ها اکتفا کند زیرا جامعه کشاورزی ما بی سواد است و از کجا می تواند مطلع شود و زمانی آگاه می شود که علیه وی شکایت کیفری از سوی منابع طبیعی تنظیم شده است.

وی بیان داشت: کشاورزان امروزه هیچ نهاد حمایتی ندارند و همین مسائل هم سبب نارضایتی و ناراحتی آنها شده است و با مهاجرت کشاورزان مواجه ایم.

نماینده مردم کاشان در شورای اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه یکی از مشکلات کشاورزان درگیری های حقوقی و کیفری است، تصریح کرد: اصول اولیه کشاورزان را آزار می دهد و جا دارد که برای این امر منابع طبیعی از روش دیگری برای اطلاع دادن به کشاورزان استفاده کنند.

وی افزود: فرهنگ سازی برای تغییر الگوی آبیاری از لحاظ چهره به چهره و حرکت به مناطق محروم کمتر مشاهده شده است.

الباب به چالش های پیش روی کشاورزان اشاره کرد و گفت: کشاورزان امروز در تولید محصول، مسئله آب و وجود واسطه ها دچار مشکل اند و با چالش هایی مثل ایجاد اتاق کارگری، چالش آب، استخرهای ذخیره و چاه های آب کشاورزی مواجه هستند.

کد مطلب 4381443

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha