پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۴:۴۶

محمد فیلی در گفتگو با مهر:

سرِ صحنه «تک سواران» دنده‌ام شکست/ کسی سراغی نمی‌گیرد

سرِ صحنه «تک سواران» دنده‌ام شکست/ کسی سراغی نمی‌گیرد

محمد فیلی بازیگر سریال «تک سواران» که سر صحنه دچار شکستگی دنده شده بود این روزها در منزل استراحت می کند.

محمد فیلی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت جسمانی اش پس از حادثه سر صحنه سریال «تک سواران» به کارگردانی مسعود تکاور بیان کرد: من در همان روز اول که تصویربرداری سریال کلید خورد در صحنه ای سوار الاغ شدم اما چون تجهیزات مناسب مهیا نبود به زمین خوردم.

وی ادامه داد: تجهیزات لازم در زمان کار وجود نداشت و باعث شد من سر صحنه تصویربرداری از الاغ به زمین بیفتم و یکی از دنده هایم بشکند البته پنج روز بعد هم سر صحنه تصویربرداری سریال آمدم و همراه با درد به بازی خود ادامه دادم و بعد متوجه شدم که دنده من شکسته است. اینها مسایلی است که باید از قبل پیش بینی شود و به طور مثال برای الاغ پالان بگذارند اما نگذاشتند و استانداردها رعایت نشد و به همین دلیل من دچار آسیب شدم.

این بازیگر در پایان درباره وضعیت جسمانی خود اظهار کرد: دکتر گفته است که حدود ۲ تا ۳ ماه زمان می برد تا حالم خوب شود و این روزها در حال استراحت در منزل هستم و کسی احوالی هم از من نمی پرسد.

سریال «تک سواران» اواسط مردادماه کلید خورد و بعد از حدود دو هفته تصویربرداری تولید آن متوقف شد.

کد خبر 4397329

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha