پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ آذر ۱۳۸۲، ۲۱:۱۴

در ديدار رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با وزير امور خارجه هند عنوان شد:

پيشنهاد ايجاد بازار مشترك منطقه اي ميان هند، پاكستان و ايران

وزير امورخارجه هند كه در صدر يك هيات بلندپايه سياسي و اقتصادي به ايران سفر كرده است عصر امروز با رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام ديدار گفتگو كرد.

به گزارش خبرگزاري مهر رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در اين ديدار، با اشاره به مناسبات تاريخي، سياسي، فرهنگي، اقتصادي تهران - دهلي نو و دوستي عميق دو دولت و ملت بزرگ ايران و هند تاكيد كرد: هيچ فرصتي را نبايد در جهت توسعه مناسبات مورد علاقه از دست داد.
آيت الله هاشمي رفسنجاني با  تشريح ظرفيت هاي بالاي ايران و هند براي همكاريهاي اقتصادي به ويژه در زمينه هاي انرژي ، فن آوري اطلاعات و حمل و نقل، از ظرفيت بخش هاي خصوصي و دولتي در حوزه هاي بازرگاني، صنايع و بنادر به عنوان نقاط روشن همكاري دو كشور براي رسيدن به سطح مطلوب همكاريها ياد كرد و افزود: موقعيت جغرافيايي و منابع انرژي و انساني ايران و هند، از سرمايه هاي استراتژيك توسعه دوجانبه محسوب مي شود.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاكيد بر ضرورت رفع بحران و تنش ميان هند و پاكستان و با مهم دانست همكاريهاي منطقه اي و آثار مثبت آن در تقويت پايه هاي ثبات و همگرايي ميان كشورهاي منطقه از كشورهاي ايران، هند و پاكستا ن به عنوان سه كشور بزرگ براي همكاري هاي نزديكتر و ايجاد بازار مشترك منطقه اي نام برد.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تبيين شرايط منطقه از جمله وضعيت افغانستان و عراق اظهار داشت: آمريكاييها مي بايست با مرور تاريخ از رفتار مردم منطقه در برابر بيگانگان درس عبرت بگيرند و دير يا زود متوجه خواهند شد كه اشغالگري و هدايت آن از راه دور راه حلي نيست كه مردم عراق و افغانستان به آن تن دهند بلكه فقط واگذاري حاكميت هر كشور به مردم آن بهترين گزينه برون رفت از مخمصه اي است كه آمريكاييها براي خود ايجاد كرده اند.
همچنين در اين ديدار آقاي" ياشوانت سينها" وزير امور خارجه هند با تقديم درودهاي رييس جمهور و نخست وزير هند به آيت الله هاشمي رفسنجاني و اظهار خرسندي از پيشرفت هاي اقتصادي ايران گفت: معتقديم كه رابطه ايران و هند بويژه در زمينه اقتصادي بايد به سطح مطلوب تري برسد.
ايشان همچنين با تشريح اوضاع اقتصادي ، تجاري، سياسي و فرهنگي هند و مهم ارزيابي كردن موقعيت جغرافياي سياسي كه ايران، پاكستان و هند دارا هستند، از ايجاد بازار مشترك منطقه اي استقبال و اظهار اميدواري كرد تا با ايجاد اين بازار مشترك موجبات نزديكي و رفاه ملتهاي منطقه فراهم شود .
وي تاكيدكرد: هند با استقبال از كاهش تنش با پاكستان  در ماه آتي نخست وزير اين كشور در اجلاس "سارك" در پاكستان شركت خواهد كرد.

کد خبر 44230

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha