پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۴۸

مدیر تعاون روستایی استان یزد:

فناوری‌های روز در توسعه تعاونی‌های روستایی یزد مورد تاکید است

فناوری‌های روز در توسعه تعاونی‌های روستایی یزد مورد تاکید است

یزد ـ مدیر تعاون روستایی استان یزد گفت: یکی از مواردی که در توسعه تعاونی‌های روستایی یزد به طور جدی مورد تاکید قرار گرفته، استفاده از دانش و فناوری‌های روز است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی جهازی عصر امروز در بازدید سرپرست دفتر توسعه، آموزش و ترویج تعاونی ها و تشکل های سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از سازمان و شبکه تعاون روستایی استان یزد با اشاره به اهداف و محورهای همکاری تفاهنامه های فیما بین سازمان تعاون روستایی و دانشگاه آزاد اسلامی، سازمان بهزیستی، اداره کل استاندارد و پست بانک استان یزد اظهار داشت: این تفاهم‌نامه‌ها در سال گذشته در سطح استان منعقد شده است.

وی با اشاره به اهداف انعقاد این تفاهم‌نامه‌ها بیان کرد: دستیابی به دانش و فن آوری‌های روز و به کارگیری دانش فنی و فن آوری‌های روزآمد با اجرای طرح های پژوهشی، مطالعاتی، توسعه ای، کاربردی، مشاوره ای و آموزشی در موضوعات مرتبط با نیازهای شبکه و برداشتن گامی موثر برای ایجاد تحول در زندگی اجتماعی و ارتقاء سطح آگاهی از جمله این اهداف بوده است.

جهازی خاطرنشان کرد: در این تفاهم‌نامه‌ها بحث سلامت و رفاه اجتماعی کارکنان و روستائیان و کشاورزان عضو شبکه عظیم اتحادیه ها، تعاونی ها و تشکل های روستایی و کشاورزی استان یزد با برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی مورد نیاز اعضا و ارکان تعاونی ها و تشکل ها مورد توجه جدی قرار گرفته است.

وی افزود: در سال جاری نیز انعقاد تفاهمنامه همکاری با اداره کل استاندارد استان در راستای دریافت نیازهای تدوین استانداردها، ایجاد زیرساخت های لازم برای تدوین و اجرای استانداردهای ملی در بخش کشاورزی، آموزش، فرهنگ سازی و آگاه سازی کشاورزان از استانداردها از طریق برگزاری کلاسهای آموزشی ترویجی و ایجاد دفتر استانداردسازی در سازمان تعاون روستایی در دستور کار سازمان تعاون روستایی استان یزد قرار گرفته است.

به گزارش مهر، سرپرست دفتر توسعه، آموزش و ترویج تعاونی ها و تشکل های سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران به همراه مسئول واحدهای اعتباری سازمان مرکزی ضمن بازدید یک روزه از بخشی از ظرفیت های شبکه تعاونی ها و تشکل های تحت نظارت تعاون روستایی استان یزد از نزدیک در جریان فعالیت های سازمان تعاون روستایی این استان و شبکه تحت پوشش آن قرار گرفتند.

در ابتدای این سفر در جلسه ای با حضور مدیر، معاونین، روسای ادارات آموزش و حسابرسی تعاون روستایی استان یزد ضمن بیان اولویت‌ها و جهت گیری های اصلی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، به بررسی توانمندی‌ها و چالش‌های پیش روی سازمان تعاون روستایی استان و شبکه تحت نظارت پرداخت و راهکارهایی را برای حل مسائل مطرح کرد.

کد خبر 4444288

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha