به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زنجان، یحیی رحمتی افزود: در مجموع آثار ارسالی هنرمندان صنایع دستی ۳۱ استان کشور ، ۵۰ اثر در ارزیابی آثار صنایع دستی منطقه آسیا و اقیانوسیه موفق به دریافت مهر اصالت صنایع دستی شدند که در این میان سه اثر متعلق به استان زنجان است.
مدیرکل میراث فرهنگی زنجان گفت: ۳ اثر از استان زنجان در ارزیابی آثار صنایعدستی منطقه آسیا و اقیانوسیه موفق به دریافت مهر اصالت صنایعدستی شدند و شمعدان و قاب عکس ملیله زنجان و چاقوی قلمتراش زنجانی در فهرست شورای جهانی صنایع دستی به ثبت رسید.
رحمتی ادامه داد: قلمتراش ۴ تیغه اثر استاد ذکریا علیخانی، شمعدان نقره ملیله اثر استاد علیرضا لطفی رضایی و قاب عکس نقره ملیله اثر استاد نقی رحمانی آثاری هستند که از زنجان موفق به دریافت مهر اصالت شورای جهانی صنایع دستی شده اند.
رحمتی با اشاره به اینکه امسال زنجان بعنوان شهر ملی ملیله ایران انتخاب شد، عنوان کرد: امسال ۱۱ اثر صنایع دستی استان زنجان موفق به دریافت نشان ملی شده اند.
استان زنجان رتبه نخست را در تولیدات صنایع دستی فلزی در کشور دارد و چاقو، مس و ملیله این استان از شهرت فراوانی برخوردار است.
نظر شما