به گزارش خبرنگار مهر، حمید گنجی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در حال حاضر ۳۸ بیمارستان دولتی و ۲۰ بیمارستان خصوصی در اصفهان داریم که تا دو سال آینده تعداد این بیمارستان ها دو برابر شود.
وی با بیان اینکه بیماری سکته حاد مغزی امروز قابل درمان است و باید مردم از این ترس و واهمه که با سکته حاد مغزی بدن دچار فلجی می شود و قابل درمان نیست را از ذهن دور سازند، افزود: درمان سکته حاد مغزی یک زمان طلایی دارد که باید در کمتر از سه ساعت بیمار را به یازده بیمارستان نزدیک برسانند تا بتوانیم با تزریق دارو لخته خون را خارج و بیمار را از ناتوانی و فلجی نجات دهند.
مدیردرمان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان با اشاره به داروی حل کننده لخته خون یا داروهای ترومبولیتیک اشاره کرد و افزود: در موقعی که سکته مغزی رخ می دهد در ۸۵ درصد موارد به این علت است که با مکانیزم هایی یک لخته خون در عروق مغزی شکل می گیرد.
وی ادامه داد: با ایجاد لخته خون در عروق مغزی آن عروق انسداد پیدا کرده و به قسمتی از مغز خون رسانی نمی شود و همان بخش مغز به دلیل نرسیدن خون کارکرد طبیعی خود را از دست داده و عوارضی برای اندام ها اتفاق می افتد.
استان اصفهان درحوزه درمان سکته حاد مغزی پیشرو است
مدیردرمان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان با اشاره به اینکه هر منطقهای یک بیمارستان را به عنوان یک بیمارستان قطب برای پوشش این دست از بیماران انتخاب کردیم، گفت: از سوی دیگر فعالیت اورژانس پیش بیمارستانی حائز اهمیت است که برنامه های بسیار تنگاتنگی با آن ها تنظیم شده تا به موقع این بیماران را در این ۱۱ بیمارستان توزیع کنند و از سوی دیگر تیم فعال ۲۴ ساعته پرستاری و پزشکی در هر زمانی و به محض رسیدن بیمار برای وی اقدامات لازم را انجام می دهند.
گنجی گفت: خوشبختانه اکنون استان اصفهان در زمینه درمان سکته حاد مغزی در کل کشور پیش رو است و در این زمینه موفق به برداشتن قدم های مثبتی برای سلامت مردم شدیم.
وی با تأکید به اینکه وزارت خانه این طرح را به صورت کشوری اجرا و هدایت می کند، افزود: امسال وزرات بهداشت با «شعار سکته مغزی قابل درمان است» تلاش می کند که در ذهن مردم حساسیت ایجادکرده و نوع نگاهشان را به این بیماری تغییر دهد.
وی با بیان اینکه بیماری های بسیار متفاوتی در علم پزشکی شناسایی شدند و تعدادی از بیماریها به دلیل شیوع بیشتر نیازمند اقدام موثر برای درمان هستند، اظهار داشت: این اتفاق کمک موثری را به سلامت جامعه می کند برای مثال در بخش بیماری های قلبی و عروقی، تصادفات و سکته مغزی جمعیت زیادی را درگیر می کند بنابراین برداشتن قدم های مثبت در این بخش می تواند در ارائه کیفیت خدمات بهتر به سلامت مردم موثر باشد.
نظر شما