پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ آذر ۱۳۹۷، ۱۳:۳۹

با نمایش آثار برگزیده؛

نمایشگاه چهارمین دوسالانه نقاشی گیلان در رشت افتتاح شد

نمایشگاه چهارمین دوسالانه نقاشی گیلان در رشت افتتاح شد

رشت- نمایشگاه آثار برگزیده چهارمین دو سالانه نقاشی گیلان با نمایش ۵۶ اثر برگزیده امروز در نگارخانه مارلیک رشت افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، پیش ازظهر شنبه نمایشگاه آثار برگزیده چهارمین دوسالانه نقاشی گیلان در نگارخانه مارلیک مجتمع فرهنگی و هنری خاتم الانبیاء اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رشت افتتاح شد.

معاون هنری و سینمایی اداره کل ارشاد گیلان در حاشیه این نمایشگاه در گفتگو با خبرنگا مهر اظهار کرد: در پایان مهلت تعیین شده برای ارسال آثار که ۳۰ آبان ماه امسال بوده ۶۳۹ اثر از ۱۵۵ شرکت کننده به دبیرخانه چهارمین دوسالانه نقاشی گیلان ارسال شد.

سید امیر مصباح با اشاره به اینکه در این نمایشگاه ۵۶ اثر برگزیده از میان آثار ارسالی به نمایش عمومی گذاشته شده است، گفت: علاقمندان می توانند از امروز تا ۱۶ آذر ماه با مراجعه به نگارخانه مارلیک آثار به نمایش گذاشته شده را بازدید کنند.

وی در ادامه بیشترین آثار ارسال شده به دبیرخانه این جشنواره را منظره و فیگور و در قالب سبک اکسپرسیونیسم عنوان و بیان کرد: اختتامیه چهارمین دوسالانه نقاشی گیلان نیز روز ۱۶ آذرماه امسال از ساعت ۱۶ الی ۱۸ عصر در سالن دکتر رحمدل مجتمع فرهنگی و هنری خاتم الانبیاء رشت برگزار می شود.

به گفته مصباح هدف از برگزاری این جشنواره شناسایی استعدادهای گیلان و همچنین ایجاد بستر مناسب برای بروز و ظهور خلاقیت‌های هنری هنرمندان این استان است.

وی با بیان اینکه در پایان این جشنواره به سه اثر برگزیده به انتخاب داوران جوایزی اهدا می شود، گفت: آقایان عبدالحمید پازوکی، کامبیز موسوی‌اقدم و باوند بهپور به عنوان سه داور ملی چهارمین جشنواره دوسالانه نقاشی گیلان حضور خواهند داشت.

کد خبر 4472751

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha