۱۸ آذر ۱۳۹۷، ۱۸:۱۰

دادستان ساری مطرح کرد:

اعاده بیش از ۱۴۶ هکتار از اراضی ملی مازندران به بیت المال

اعاده بیش از ۱۴۶ هکتار از اراضی ملی مازندران به بیت المال

ساری - دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مازندران از اعاده بیش از ۱۴۶ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان به بیت المال طی شش ماه نخست امسال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر،  سید یونس حسینی عالمی با ارائه آماری از عملکرد شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی ملی و منابع طبیعی، اظهار کرد: طی نیمه نخست امسال ۴۸۲ پرونده در حوزه تصرفات اراضی ملی و منابع طبیعی(از طریق اجرای احکام قضایی قطعی و تبصره ذیل ماده ۵۵) تشکیل و به اتهامات ۵۱۲ نفر رسیدگی شده است.

دبیر شورای حفظ حقوق بیت المال دادگستری استان مازندران ادامه داد: در این راستا بیش از ۱۴۶ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی خلع ید و به بیت المال اعاده شد.

حسینی عالمی خاطرنشان کرد: در حوزه تصرفات اراضی ملی و منابع طبیعی در حال حاضر ۵۳ پرونده در دادسرا و ۵۰ پرونده در دادگاه های استان در حال رسیدگی بوده و ۳۷۹ پرونده در دادگستری های سراسر استان مختومه شده است.

وی با اشاره به پرونده های متشکله در حوزه تغییر کاربری غیرمجاز اراضی، اظهار کرد: در این خصوص در قالب یکهزار و ۵۷۳ پرونده به اتهام ۵۴۸ نفر رسیدگی و ۱۵هکتار از اراضی به بیت المال بازگردانده شد و در این حوزه، ۱۶۲ پرونده در دادسرا و ۱۷۹ پرونده در دادگاه مفتوح بوده و ۲۰۷ پرونده مختومه شده است.

حسینی عالمی افزود: یکهزار و ۵۷۳ پرونده اعلام شده فوق الذکر، شامل پرونده های قضایی در دادسرا (کیفری) و دادگاه (حقوقی) و نیز اخذ دستور قضایی در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری است که اکثر آنها مشمول اجرای تبصره مزبور بوده و در بدو شروع به جرم توسط جهاد کشاورزی اقدام و اعاده به وضع سابق شد.

دادستان مرکز مازندران به اهم اقدامات انجام شده شورای حفظ حقوق بیت المال در حوزه حریم دریا، رودخانه و سواحل نیز اشاره کرد و گفت: ۴۲ پرونده دراین خصوص تشکیل و به پرونده ۳۷ متهم رسیدگی شد که بر این اساس حدود چهار هکتار از حریم سواحل استان آزادسازی شده است.

حسینی عالمی خاطرنشان کرد: در حوزه حریم دریا، رودخانه و سواحل مازندران، ۲۸ پرونده در دادسرا و یک پرونده در دادگاه در حال رسیدگی بوده و ۱۴ پرونده مختومه شده است.

وی همچنین در خصوص عملکرد دادستانی در حوزه جرائم مرتبط با منابع آبی و چاه های غیرمجاز طی ۶ ماه نخست امسال اظهار کرد: در این راستا ۶۰ پرونده تشکیل شده است و در حال حاضر ۱۸ پرونده در دادسرا و ۴۰ پرونده در دادگاه در حال رسیدگی است؛ ۲۰ پرونده نیز در این حوزه مختومه شده است.

حسینی عالمی با اشاره به وجود ۶ هزار و ۱۷۲ چاه غیرمجاز در مازندران اظهار کرد: ۲۵ پرونده مربوط به چاه های غیرمجاز در مراجع قضایی در حال رسیدگی است و هشت دستگاه مخصوص حفاری غیرمجاز توقیف شده است.

کد مطلب 4480627

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha