پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

بیانیه پایانی سی و نهمین نشست شورای همکاری خلیج فارس

بیانیه پایانی سی و نهمین نشست شورای همکاری خلیج فارس

دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس بیانیه پایانی سی و نهمین نشست سران شورای همکاری خلیج فارس را قرائت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس بیانیه پایانی سی و نهمین نشست سران شورای همکاری خلیج فارس را قرائت کرد.

وی تاکید کرد: مخاطرات، اهمیت همبستگی شورای همکاری خلیج فارس در برابر چالشهای منطقه را بیشتر می کند. رهبران شورای همکاری بر همکاری و وحدت صفوف میان اعضا با توجه به ارزش و تاریخ و سرنوشت مشترک و هدف واحد تاکید دارند.

الزیانی اعلام کرد: شورای همکاری دستاوردهای مهمی به دست آورده است. چالشهای جدید تقویت کار مشترک را ایجاب می کند. تقویت امنیت و ثبات در منطقه اولویت کشورهای شورای همکاری است.

وی خواستار رفع همه موانع در مسیر تکمیل روند بازار مشترک و اتحادیه گمرکی، فرماندهی نظامی یکپارچه و آکادمی خلیج فارس برای مطالعات راهبردی و امنیتی شد و تاکید کرد: نقش محوری کشورهای شورای همکاری در صیانت امنیت منطقه و مقابله با تفکر افراطی از طریق تاکید بر تنوع و احترام به حقوق بشر ضروری و مهم است.

در بیانیه پایانی که الزیانی آنرا قرائت کرد اعلام شده است: رهبران شورای همکاری بر اقدام مشترک برای غلبه بر پدیده تروریسم تاکید کردند. درباره رویکرد سیاست خارجی واحد شورای همکاری و حمایت از موضوع فلسطین و وحدت صف فلسطینی و کمک به ملت یمن توافق شد.

دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس تاکید کرد: شورا بر انتخاب فرمانده برای فرماندهی نظامی یکپارچه شورای همکاری توافق کرد. شورا بر اهمیت همکاری با بخش خصوصی و تسهیل ترانزیت میان کشورهای عضو تاکید کرد. شورا بر تقویت و تحکیم اقدام مشترک تاکید کرد و اهمیت قدرت و همبستگی  و وحدت شورای همکاری را مورد توجه قرار داد و آنرا مهم دانست.

الزیانی اعلام کرد که امارات میزبان نشست بعدی شورای همکاری خلیج فارس خواهد بود.

کد خبر 4480739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha