منابع سوری حمله به فرودگاه دمشق را تکذیب کردند

منابع سوری حمله به فرودگاه دمشق را تکذیب کردند

منابع سوری از مقابله پدافند هوایی ارتش سوریه با اهداف مهاجم در اطراف فرودگاه دمشق خبر دادند و در عین حال یک منبع در فرودگاه گفت که هیچ حمله ای به این مکان صورت نگرفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، یک منبع در فرودگاه بین المللی دمشق به خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گفت که هیچ حمله ای به فرودگاه صورت نگرفته و پروازها به شکل طبیعی در این فرودگاه جریان دارد.

منابع سوری در فرودگاه دمشق اعلام کردند که در این مکان انفجاری روی نداده و صداهای شنیده شده به واکنش پدافند هوایی سوریه مربوط بوده است.

گفتنی است که برخی منابع سوری یکشنبه شب از مقابله پدافند هوایی ارتش سوریه با اهداف مهاجم در فرودگاه دمشق خبر دادند.

بر اساس این گزارش، این منابع اعلام کردند که پدافند هوایی سوریه اهدافی را در اطراف فرودگاه بین المللی دمشق رهگیری و منهدم کرده است.

کد خبر 4480798

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha