پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ آذر ۱۳۹۷، ۹:۰۰

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

مصوبه کمک ۵۰۰ میلیون یورویی مربوط به دارو و تجهیزات پزشکی است

مصوبه کمک ۵۰۰ میلیون یورویی مربوط به دارو و تجهیزات پزشکی است

رئیس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور، گفت: مصوبه کمک ۵۰۰ میلیون یورویی از صندوق توسعه ملی با مجوز مقام معظم رهبری برای حوزه سلامت، مربوط به دارو و تجهیزات پزشکی است.

حمید پوراصغری، در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تاکید بر تخصیص ۵۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ملی به دو حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، اظهارداشت: با مجوز مقام معظم رهبری ، مصوبه ای صادر شد که بر اساس آن بدهی های حوزه دارویی و تجهیزات پزشکی تسویه شود.

وی با اشاره به اینکه حوزه دارو و تجهیزات پزشکی را نمی توان جدا از هم دانست، افزود: این مبلغ ۵۰۰ میلیون یورو قرار است تحویل سازمان بیمه سلامت شود و این سازمان مسئولیت توزیع آن برای پرداخت هزینه های دارویی و تجهیزات پزشکی را به عهده بگیرد.

پوراصغری خاطرنشان کرد: کمک هایی که بعضا از سوی سازمان برنامه و بودجه برای حوزه سلامت در نظر گرفته می شوند، همواره برای دارو و تجهیزات پزشکی بوده ضمن اینکه این مورد خاص در مصوبه نیز برای تخصیص به هر دو حوزه دارو و تجهیزات پزشکی ذکر شده است.

کد خبر 4480877

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha