به گزارش خبرنگار مهر، جلسه بررسی راهکارهای برخورد با جرم و پیشگیری از جرائم روز سه شنبه به ریاست فرماندار سلسله و با حضور دادستان این شهرستان در فرمانداری سلسله برگزار شد.
فرماندار سلسله در این جلسه گفت: عدم ورود دستگاه های مختلف برای پیشگیری از وقوع جرم باعث تشکیل پرونده و کشیده شدن مسائل به محاکم قضایی می شود.
شریف خسروی بیان کرد: ما باید از شکل گیری زمینه جرم جلوگیری کنیم و مسیرهای وقوع جرم را ببندیم.
محسن همتی دادستان سلسله نیز در سخنانی گفت: بحث جلوگیری از وقوع جرم یکی از مباحث مهم است و اگر به موقع ورود پیدا بکنیم شاهد این همه تخلفات گسترده نخواهیم بود.
وی گفت: قوه قضاییه به تنهایی نمی تواند در حوزه پیشگیری از وقوع جرم عمل کند، اقدام و موفقیت در این حوزه جز با همکاری و پای کار بودن ادارات و نهادهای ذی ربط ممکن نیست.
دادستان سلسله یادآور شد: گاهی دستگاه ها در انجام دادن وظایف قانونی در بعضی موارد کوتاهی می کنند و اجرای ناقص قانون باعث می شود زمینه برای ارتکاب جرم فراهم شود.
همتی بیان کرد: ادارات ما اگر به موقع عمل کنند شاهد حجم وسیع پرونده نخواهیم بود و همچنین اگر اجرای صحیح قانون را داشته باشیم حجم پرونده ها بالا نخواهد بود.
وی گفت: از سوی دیگر اجرای صحیح قانون نباید مردم را در تنگنا قرار دهد چون عملکرد ما به عملکرد نظام بر می گردد و ما باید برخورد عالمانه داشته باشیم.
نظر شما