پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ دی ۱۳۹۷، ۱۰:۳۴

امام جمعه بوشهر:

سهم استان بوشهر با میزان درآمدزایی برای کشور متناسب نیست

سهم استان بوشهر با میزان درآمدزایی برای کشور متناسب نیست

بوشهر - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: سهم استان بوشهر با میزان درآمدزایی این استان برای کشور متناسب نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری صبح پنجشنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان بوشهر با حضور وزیر کشور به ظرفیت‌های ممتاز استان اشاره کرد و اظهار داشت: استان بوشهر یک ظرفیت خوب برای نظام و دولت هست.

وی خاطرنشان کرد: استان بوشهر در تولید ثروت برای مملکت، مهم و در آمدزاست اما سهم استان از در آمدزایی برای کشور متناسب نیست و موجب می شود مدیران دچار مشکل جدی شوند.

امام جمعه بوشهر خواستار تجدید نظر در اعتبارات استان بوشهر شد و اضافه کرد: لازم است در توازن تولید ثروت استان برای نظام یک ملاحظه جدی شود.

وی با تاکید بر لزوم توسعه اقتصاد کرانه‌ای در استان بوشهر ادامه داد: در استان ۹۳۶ کیلومتر مرز دریایی و ۷۰۷ کیلومتر مرز کرانه ای داریم که این می طلبد از این ظرفیت کلان استفاده بهینه شود.

آیت‌الله صفایی بوشهری تاکید کرد: باید بر روی اقتصاد دریا پایه کار کنیم و در شورای عالی انقلاب فرهنگی استان ما به عنوان الگوی تنظیم سند اقتصاد دانش بنیان ایران معرفی شده است.

کد خبر 4496813

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha