پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ اسفند ۱۳۸۵، ۱۱:۰۹

/ تازه های نشر /

واقفان و اهداکنندگان موزه و مرکز آستان قدس رضوی در یک کتاب

جلد دوم کتاب واقفان و اهداکنندگان کتاب و مواد غیرکتابی به سازمان کتابخانه ها، موزه و مرکز اسناد آستان قدس رضوی به کوشش جعفر ثابت قدم و عصمت مومنی منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، جلد دوم کتاب " واقفان و اهداکنندگان " شامل موارد کتاب و اشیایی موزه است که از سال 1376 تا 1382 به این سازمان اهدا شده است.

 فصل اول کتاب به واقفان و اهداکنندگان کتابها و قرآن های خطی به این سازمان پرداخته است. اولین نام در این فهرست نام مقام معظم رهبری است که تعداد 778 نسخه کتاب خطی نفیس و ارزنده و تعداد 1005 نسخه کتاب چاپ سنگی و عربی را وقف کرده است. 

فصل دوم این کتاب به واقفان و اهداکنندگان کتابهای چاپی پرداخته که بخش نخست آن مربوط به افراد و شخصیت هاست و بخش دوم سازمانها و موسسه های فرهنگی را شامل می شود. در این بخش نیز حضرت آیت ا... خامنه ای با اهدای 1524 نسخه کتاب در صدر فهرست قرار دارد.

در این گزارش آمده است فصل سوم این کتاب اسامی واقفان عمده اسناد، نشریات ادواری و عکس ها را در خود جای داده است. در این فهرست خانواده علم با 180000 برگ سند با موضوعات سیاسی، اقتصادی، مسائل مرزی، اختلافات حکام و خوانین دخالت بیگانگان در منطقه، اوضاع اجتماعی در ابتدای فهرست چاپ شده است و در انتها نیز واقفان و اهداکنندگان کتابخانه، مواد الکترونیکی، اشیاء و اقلام موزه ای و تجهیزات کتابخانه ای ذکر شده است.

 این کتاب در شمارگان 500 نسخه رقعی در انتشارات این سازمان چاپ و در اختیار علاقه مندان قرار گرفته  است.

کد خبر 450463

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha