پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ بهمن ۱۳۹۷، ۹:۱۸

پیشکسوت استقلال مطرح کرد:

حضور فرهاد مجیدی به تنهایی کافی نیست/ کار استقلال سخت است

حضور فرهاد مجیدی به تنهایی کافی نیست/ کار استقلال سخت است

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: وقتی ابزار لازم در اختیار کادر فنی استقلال نباشد فرهاد مجیدی به تنهایی چه کاری می‌تواند انجام بدهد؟

ایمان عالمی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به شرایط این روزهای تیم فوتبال استقلال گفت: اعضای تیم ۱۰ روز را به اردوی ترکیه رفتند. البته  انتقادات زیادی از این اردو گرفته شد که چرا این تیم در این شرایط آب و هوایی به منطقه سردسیر رفته است البته به جز استقلال، سپاهان و پدیده هم به ترکیه رفته اند و این نشان می دهد که در آنتالیا آنقدر زیاد سرد نیست که بخواهد تأثیر منفی در عملکرد بازیکنان بگذارد.

وی تأکید کرد: مشکلات این روزهای استقلال تنها سرمای ترکیه نیست بلکه جذب نکردن بازیکن یکی از مشکلات بزرگ این تیم است. باوجود اینکه به شروع نیم فصل دوم تنها  چند روز دیگر باقی مانده، اما استقلال هنوز نتوانسته یک بازیکن بزرگ به خدمت بگیرد.

عالمی در خصوص حضور فر هاد مجیدی در کادر فنی استقلال اظهار داشت: با شرایطی که استقلال دارد حضور مجیدی کافی نیست. مجیدی مربیگری را شروع کرده و امیدوارم در این کارش هم موفق باشد اما وقتی ابزار لازم در اختیار کادر فنی نباشد، مجیدی چه کاری می تواند انجام دهد؟ او می تواند به مهاجمان کمک موثری کند اما موضوع اصلی جذب بازیکن برای تقویت تیم است که بتوانند در لیگ برتر و لیگ قهرمانان به موفقیت دست پیدا کنند.

وی در خصوص انتشار پست های مشترک بازیکنان در فضای مجازی و اینکه مدیریت باشگاه را «دروغگو» خوانده بودند، تصریح کرد: این کار درستی نیست و نباید چنین کاری صورت می گرفت. البته به بازیکنان حق می دهم که از شرایط موجود ناراحت باشند زیرا آنها هم از لحاظ مالی گرفتار هستند. مطالباتشان را دریافت نکرده اند ولی نباید دست به چنین کاری می زدند. این مسئله ای درون خانوادگی است و باید همه چیز در درون خانواده حل می شد نه اینکه به فضای مجازی کشیده می شد.

پیشکسوت استقلال در پاسخ به این سوال که در این شرایط  امیدی به قهرمانی در نیم فصل دوم و حضوری پرقدرت در لیگ قهرمان می توان داشت؟ خاطرنشان کرد: هم من و هم هواداران امیدواریم شرایط استقلال بهبود پیدا کند اما با این روش، کار برای تیم سخت خواهد بود. همه تیم ها چه در لیگ قهرمانان و چه در لیگ برتر، با تمام توان ظاهر خواهند شد و نیاز است که آبی پوشان هم هر چه زودتر بازیکنان مورد نظر را جذب تا بتوانند شروعی پرقدرت در لیگ داشته باشند.

کد خبر 4522345

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha