پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ اسفند ۱۳۹۷، ۱۱:۳۹

شهردار خارگ:

افزایش ۱۰ درصدی بودجه پیشنهادی سال ۹۸ شهرداری خارگ

افزایش ۱۰ درصدی بودجه پیشنهادی سال ۹۸ شهرداری خارگ

بوشهر - شهردار خارگ از افزایش ۱۰ درصدی بودجه پیشنهادی سال ۹۸ شهرداری خارگ خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحمید صفایی صبح چهارشنبه در نشست بودجه پیشنهادی شهرداری جزیره خارگ در سال ۹۸ اظهار داشت: بودجه سال ۹۸ شهرداری خارگ تقدیم اعضای شورای شهر خارگ شد، بر اساس تعرفه درآمدی افزایش پنج درصد در حوزه مردمی و ۱۰ درصد برای شرکت‌ها در سال آینده در نظر گرفته‌ایم.

وی افزود: بودجه پیشنهادی شهرداری خارگ برای سال ۹۸ با عنایت به شرایط خاص ۱۴۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شده که ۵۸ درصد جاری و ۴۱ درصد عمرانی است که نسبت به سال ۹۷ افزایش ۱۰ درصدی خواهیم داشت.

شهردار خارگ تصریح کرد: با تلاش و همت کارکنان شهرداری خارگ بودجه سال ۹۷ این شهرداری بصورت کامل محقق شده است و در سال آینده برنامه‌های بسیار مناسبی برای رفاه پرسنل در نظر خواهیم داشت که انشاءالله با همفکری و همراهی شورای شهر خارگ محقق خواهد شد.

خارگ نیازمند سال اجتماعات

مهدی بخشی رئیس شورای شهر خارگ گفت: در حوزه شهری خارگ یکی از مشکلاتی که با آن مواجه هستیم بحث برگزاری مراسم و برنامه‌ها است.

وی افزود: راه‌اندازی سالن اجتماعات خارگ یکی از موارد مورد نظر برای پیشبرد اهداف فرهنگی و اجتماعی در سطح شهر خارگ است که باید شهرداری به موضوع تعریف پروژه سالن اجتماعات خارگ در چند فاز اقدامات لازم را در سال ۹۸ بعمل آورد.

رئیس شورای شهر خارگ تصریح کرد: اثر بخشی میزبان بودن اهالی در بحث روحیه و نشاط اجتماعی مطمئنا تاثیر گذار خواهد بود و امیدوار هستیم پروژه های سال ۹۸ شهرداری خارگ شاخص و در حوزه های نشاط اجتماعی باشد.

ایجاد پارک گردشگری

بهروز خواجه نائیب رئیس شورای شهر خارگ در ادامه بیان کرد: در سال ۹۸ بحث رفاه و آسایش اجتماعی در پروژه های مد نظر شهرداری خارگ باید مد نظر قرار گیرد.

وی افزود: ایجاد پارک گردشگری جزیره با قابلیت هایی که مد نظر شورای شهر خارگ است توسط شهرداری خارگ عملیاتی شود.

نائب رئیس شورای شهر خارگ تصریح کرد: سال ۹۸ یک سال سخت پیش رو داریم و بودجه با حساسیت بیشتری باید بسته شود، باید ورزشکاران بانوان و آقایان در جزیره حمایت شوند و امیدواریم بودجه حمایتی و در راستای سالم سازی محیط ورزشی را در نظر بگیرم.

رعایت استاندارد در بودجه

یوسف وطن دوست عضو شورای شهر خارگ گفت: خوشحال هستیم که در بودجه پیشنهادی استاندارد رعایت شده است، ولی پروژه های عمرانی تعریف شده رضایت بخش نیست و بودجه و طرح های عمرانی باید براساس نیاز جزیره خارگ باشد.

وی افزود: مشکل دیرینه جزیره خارگ در بحث سالن اجتماعات در سال ۹۸ رفع شود، محدوده شهری نیازمند به یک سالن اجتماعات شکیل است، همچنین پیشنهاد می کنم مبلغ تملک اراضی شهرداری در سال ۹۸ افزایش یابد، پارک های محله ای در محدوده شهری جزیره با محوریت شهرداری خارگ ساماندهی شوند.

عضو شورای شهر خارگ به وضعیت نابه سامان ترافیک در جزیره خارگ تصریح کرد: ایجادپارکینگ در محدوده بازار خارگ نیاز اساسی امروز جزیره است و باید با تدبیر مشکل زمین جهت اختصاص به پروژه های زیر ساختی را با هم افزایی و هم اندیشی بیشتر رفع کنیم.

مبلغ بودجه پائین است

لطف الله‌ علی پور عضو شورای شهر خارگ گفت: مبلغ بودجه پیشنهادی را پایین می دانم و باید براساس واقعیت ها و نیاز موجود بودجه بصورت عملیاتی افزایش داشته باشد.

وی افزود: پروژه ها علی الخصوص در حوزه های عمرانی نباید بصورت امانی اجرایی شود و باید تدبیری در این زمینه اندیشیده شود.

عضو شورای شهر خارگ تصریح کرد: سالن اجتماعات، کتابخانه از پروژه های شاخص عمومی و اجتماعی مد نظر در سال ۹۸ است که امیدواریم با تدبیر مجموعه شهرداری عملیاتی شود، یک همایش با محوریت جزیره خارگ بصورت ملی برگزار شود.

تاخیر در ارسال بودجه پیشنهادی

مهدی باقری عضو شورای شهر خارگ در پایان این جلسه اظهار داشت: بودجه پیشنهادی با تاخیر به دست شورا رسیده و همچنین باید پروژه های عمرانی مطرح شده در بودجه پیشنهادی سال ۹۸ خارگ اولویت بندی شود و نیاز امروز جزیره مد نظر قرار گیرد.

وی افزود: امروز یکی از نیازهای اساسی در حوزه نشاط اجتماعی خارگ بحث پارک گردشگری و شهربازی مسقف است که امیدوار هستیم سال ۹۸ نوید بخش اجرای پروژه های عمرانی فوق در سطح جزیره خارگ باشد.

عضو شورای شهر خارگ تصریح کرد: پروژه کانال دفع آب های سطحی جزیره خارگ وارد فاز سوم خود شده است این پروژه مهم و زیر ساختی باید بصورت کامل و طبق یک برنامه زمان بندی مدون در سال ۹۸ عملیاتی و اجرایی شود، در بحث پارکینگ در محدوده شهری با مشکل مواجه هستیم و باید برای این معضل چاره ای اندیشید.

کد خبر 4554015

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha