۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۱۲

حجت الاسلام پژمانفر:

مردم باید بتوانند از تمامی مسئولین به طور کاملاً شفاف انتقاد کنند

مردم باید بتوانند از تمامی مسئولین به طور کاملاً شفاف انتقاد کنند

رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس گفت: مردم باید بتوانند از تمامی مسئولین به طور کاملاً شفاف در چارچوب عدم وجود تهمت، افترا و بی اخلاقی انتقاد کنند و نظرات خود را به گوش مدیران برسانند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین پژمانفر نماینده مجلس و رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی با حضور در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم از غرفه ستاد امر به معروف و نهی از منکر بازدید کرد.

در حاشیه این بازدید، حجت الاسلام پژمانفر درباره برگزاری نشست‌های روزانه آزاداندیشی در غرفه ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: مهمترین اصل بعد از تصویب قانون آمران به معروف، آموزش و آگاهی مردم درباره نحوه مطالبه و نقد مسئولان است.

رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس با اشاره به ترس نهادینه شده در بین کارمندان و مردم نسبت به امر به معروف مسئولین خطاکار، افزود: باید قوانین تصویب شده در مجلس شورای اسلامی را به گوش مردم برسانید تا بتوانند از تمامی مسئولین به طور کاملاً شفاف در چارچوب عدم وجود تهمت، افترا و بی اخلاقی انتقاد کنند و نظرات خود را به گوش مدیران برسانند.

حجت الاسلام پژمانفر در ادامه اظهار کرد: از مسئولین ستاد به خاطر رویکرد جدید «امر به معروف مسئولان» تشکر می‌کنم. رویکرد جدید ستاد امر به معروف کاری سخت اما گرانقدر است و باید با آگاهی و آموزش تمام مسئولان امر به معروف شوند تا فضایی پر از شادابی و پاکی جامعه را فرا گیرد.

غرفه ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با برگزاری روزانه ی نشست‌های مناظره و آزاداندیشی با موضوع «بسترها و موانع امر به معروف مسئولان از سوی مردم» و نیز برگزاری برنامه‌های ترویجی برای گروه سنی ۳ تا ۷ سال با محوریت موضوع «مسئولیت پذیری اجتماعی»، پذیرای خیل عظیمی از بازدیدکنندگان امسال نمایشگاه قرآن کریم است.

کد خبر 4621993

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha