پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۵:۳۹

جانشین پلیس بین الملل ناجا خبر داد

آمادگی شبانه روزی پلیس برای پاسخگویی به سوالات زائران حج

آمادگی شبانه روزی پلیس برای پاسخگویی به سوالات زائران حج

جانشین پلیس بین الملل ناجا گفت: اینترپل تهران با مجرب‌ترین افراد متخصص در حوزه‌های پلیسی به صورت شبانه روزی آماده ارائه مشاوره و پاسخگویی به سوالات و مشکلات زوار حج تمتع در سال ۹۸ است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار کاظم مجتبایی ضمن تبریک دهه کرامت و آرزوی سفری توأم با معنویت برای زائران حج، اظهار داشت: پلیس بین الملل ناجا با مجرب‌ترین افراد متخصص در حوزه‌های پلیسی و مسلط به زبان‌های عربی و انگلیسی، در طول شبانه روز آماده ارائه مشاوره و پاسخگویی به تمامی سوالات و مشکلات زوار حج تمتع در سال ۹۸ است.

وی ادامه داد: همچنین در ایام حج تمتع سال ۹۸، زائران می‌توانند در صورت بروز هرگونه مشکل انتظامی و امنیتی، با شماره تلفن‌های ۰۰۹۸۲۱۸۱۸۲۴۲۵۹ و ۰۰۹۸۲۱۸۱۸۲۴۲۷۳ و یا رایانامه به نشانی www. interpol_tehran@police.ir ارتباط برقرار کنند تا بلافاصله مشکل آنها از این طریق پیگیری و رفع شود.

جانشین پلیس بین الملل ناجا تصریح کرد: زائران در طول سفر معنوی حج، از کلیه صفحات گذرنامه، ۲ نسخه کپی تهیه و در محل اقامت خود نگهداری کنند؛ لازم است که زائران یک نسخه نیز با خود به همراه داشته باشند تا در صورت سرقت و مفقود شدن گذرنامه دچار مشکل نشوند.

وی با تاکید بر اینکه هموطنان در طول سفر زیارتی حج، از قبول هرگونه بسته یا چمدان برای جا به جایی و یا انتقال آن از سوی افراد ناشناس خودداری کنند، ادامه داد: برخی سودجویان با حربه اضافه بار و … سعی می‌کنند به هر شکل ممکن برای انتقال بار خود به داخل کشور یا برعکس اقدام کنند؛ ممکن است در بار پیشنهادی برای انتقال، کالای ممنوعه یا قاچاق وجود داشته باشد که این امر می‌تواند برای زائران عواقب جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد.

سردار مجتبایی به توجه زائران به فهرست اقلام ممنوعه اشاره کرد و گفت: وسایلی نظیر چاقو، مواد قابل اشتعال و سمی و … از جمله موارد ممنوعه است که فهرست کامل آن در اختیار زائران قرار دارد و همچنین لازم است زائرانی که داروهای خاصی مصرف می‌کنند، نسخه پزشک به زبان انگلیسی را هم به همراه داشته باشند.

جانشین پلیس بین الملل ناجا تصریح کرد: شما زائران، سفیران جمهوری اسلامی ایران در سرزمین وحی هستید بنابراین اخلاق، رفتار و منش شما بازگوی فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی است؛ امیدواریم زائران حج به سلامت و با خاطره‌ای معنوی از این زیارت عارفانه به کشور بازگردند.

کد خبر 4660263

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • حسین IR ۱۴:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۴
      0 0
      با سلام چگونه می توان با پلیس بین الملل ایران تماس گرفت چراکه برخلاف گفته ها که می گویند در همه ساعات پاسخگو می باشند کسی به شماره تلفن های که در بالا ذکر کردید جوابگو نمی باشد