پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ مهر ۱۳۹۸، ۱۳:۱۳

رئیس کل دادگستری اردبیل:

فرهنگ پیشگیری باید جا بیفتد/ تخلفات انتخاباتی رصد می‌شود

فرهنگ پیشگیری باید جا بیفتد/ تخلفات انتخاباتی رصد می‌شود

اردبیل - رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: برای کاهش جرایم در حوزه‌های مختلف نیازمند جا افتادن فرهنگ پیشگیری هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر عتباتی پیش از ظهر دوشنبه در ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی استان اردبیل عنوان کرد: برخورداری از رویکرد پیشگیرانه به عنوان اولویت دستگاه قضا معرفی شده تا با جا انداختن این فرهنگ در افزایش روحیه التزام به قانون نیز موفق عمل کرد.

به گفته وی یکی از مهمترین راهکارها برای کاهش تخلفات انتخاباتی توجه به موضوع آموزش و تبیین مواضع قانونی بوده تا پیشگیری از وقوع جرایم انتخاباتی نیز به شکل صحیحی انجام پذیرد.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل بر ضرورت آسیب شناسی انتخابات دوره‌های گذشته نیز تأکید کرد و افزود: هم افزایی و انسجام دستگاه‌های مختلف اجرایی، نهادهای نظارتی و عموم مردم زمینه ساز برگزاری انتخابات پرشکوه خواهد شد.

عتباتی تأکید کرد: در حوزه نظارت بر برگزاری انتخابات نباید سهل انگاری انجام شده و منویات شخصی، گروهی یا حزبی را ملاک قرار داد.

وی ادامه داد: هر گونه تخلف در برگزاری انتخابات سالم خیانت به امانت مردم و خون شهدا خواهد بود و دستگاه قضائی با مشارکت دیگر نهادها با هر گونه بر هم زنندگان نظم و سلامتی انتخابات با جدیت برخورد خواهد کرد.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل یادآور شد: یکی از مهمترین اهداف در برگزاری انتخابات باید فراهم آوردن شرایط مشارکت حداکثری مردم باشد تا حضور همه جانبه مردم در تعیین سرنوشت خود را شاهد شویم.

عتباتی با بیان اینکه اقدامات لازم برای برگزاری انتخاباتی سالم به افزایش اعتماد عمومی نیز خواهد انجامید، افزود: در این راستا نهادهای نظارتی نیز با دقت موارد را بررسی کرده و با خاطیان طبق موازین قانونی برخورد خواهند کرد.

وی به نقش مهم رسانه‌ها و مطبوعات نیز اشاره کرد و یادآور شد: رسانه‌ها در راستای سالم سازی فضای مجازی و افزایش مشارکت مردمی نقش مهمی را ایجاد می‌کنند و باید از این ظرفیت به شکل مطلوبی بهره برد.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل یکی از مهمترین مؤلفه‌های قدرت نظام را در برگزاری منظم و پرشور انتخابات دانست و یادآور شد: حضور همه جانبه مردم در انتخابات خنثی کننده توطئه‌های دشمنان بوده و عاملی بر افزایش اتحاد و انسجام ارکان مختلف مردم و مسئولان برای پیشبرد اهداف عالیه انقلاب خواهد شد.

کد خبر 4746331

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha