پیمان پالیزگیر، در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت و جایگاه امر کارشناسی در کشور، گفت: بیش از ۷۳ رشته گروه کارشناسی در کشور داریم که در زمینه های مختلف به جامعه اداری و سازمانی خدمت می دهند.
وی افزود: باید به سمت شوراها و تشکل های سیاست گذاری برویم و از طرف دیگر آموزش ها و کلاس های عمومی را برای افزایش سطح آگاهی کارشناسان را بالا ببریم تا کمتر دچار تخلف شوند.تا اگر تخلفی هم صورت می گیرد در راستای نداستن و نه از قصد باشد.
معاون کارشناسان رسمی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه تصریح کرد: یکی از آیتم هایی که حتی در دیدار با رئیس قوه قضائیه مطرح شد موضوع سامانه شفافیت در امر کارشناسی است که در صدد هستیم سامانه در مرکز تاسیس شود تا اطلاعات ارزیابی ها و قیمت گذاری ها در نقشه پهنه کشوری قرار گیرد تا کسانی که تمایل دارند در جهت تقریب قیمت ها از آن استفاده کنند.
پالیز گیر در پاسخ به این سوال که این سامانه کی راه اندازی می شود، گفت: در حال حاضر مشغول کارهستیم و در مرحله انجام هست و سامانه ارجاع هوشمند را هم در حال طراحی هستیم.
وی به اظهارات رئیس قوه قضائیه اشاره و تصریح کرد: رئیسقوه قضاییه اعلام کرد ۹۰ درصد کارشناسی ها به ۱۰ درصد افراد داده می شود که این زمینه های فساد را فراهم می کند، البته الان قانونی است و این زمینه وجود دارد و می توانند این کار را بکنند به همین منظور باید در زمینه اصلاح قانون هم قدم برداریم.
وی به ویژگیهای این سامانه هوشمند اشاره کرد گفت: سامانه ارجاع اتوماسیونی است که همه آنجا ثبت کنند و کارشناس را بدون جانبداری و بر اساس ظرفیت و صلاحیت داده شود واین دید غایی و نهایی ما است.
معاون کارشناسان رسمی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه تصریح کرد: الان در مرحله طراحی این نرم افزار هستیم و به محض اینکه آماده شد، اجرا میشود و این افق مثبت برای کسانی است که می خواهند کار عادلانه ایجاد کنند.
وی افزود: اینکه ساختار به سمت شفافیت برود، در خواست رئیس قوه قضائیه هم است. در همین راستا دنبال این هستیم تا کارشناسانی که دارای شرایط واحد هستند از این سبد کارشناسی بی بهره نمانند.
پالیزگیر اظهار داشت: به دنبال این هسیتم تا پایان سال این کار را اجرایی کنیم.
نظر شما