پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ آذر ۱۳۹۸، ۱۳:۲۴

لایحه بودجه ۹۹-سی و پنج؛

پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام به بخش خصوصی و تعاونی واگذار می‌شوند

پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام به بخش خصوصی و تعاونی واگذار می‌شوند

لایحه بودجه سال ۹۹ کل کشور، امکان واگذاری پروژه‌های عمرانی نیمه تمام به بخش‌های خصوصی و تعاونی را فراهم کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس تبصره ۱۹ لایحه بودجه سال ۹۹، دولت مجاز است پروژه های عمرانی، طرح های جدید، طرح های نیمه تمام، آماده بهره برداری و یا در حال بهره برداری و طرح های تملک دارایی های سرمایه ای را از طریق انعقاد قرارداد با بخش های عمومی، خصوصی و تعاونی با اولویت بخش خصوصی و تعاونی، اجرا کند.

در پروژه‌های بزرگراهی، راه اصلی، و حمل و نقل ریلی (راه آهن) دولت (وزارت راه و شهرسازی) می تواند با استفاده از قرارداد مشارکت در احداث، نگهداری، بهسازی، بازسازی و بهره برداری با اخذ عوارض از کاربران، طرح های مذکور را عملیاتی کند.

دستگاه متولی هر پروژه عمرانی می‌تواند هزینه مطالعات و آماده‌سازی برای فراخوان را نیز از بودجه طرح های تملک دارایی‌های سرمایه ای تأمین کند.

دستگاه متولی هر پروژه می تواند با کسب موافقت سازمان برنامه و بودجه، طرح های عمرانی که توجیه خود را از دست داده اند، تغییر کاربری دهد؛ ضمن اینکه در صورتی که استانداران درخواست بدهند، پروژه های ملی که موقعیت اجرایی آنها به یک استان خاص محدود می شود، به استانداری تفویض شده و استاندار، راهبری اجرای این پروژه ملی-استانی را بر عهده دارد؛ اما آیین نامه این بند باید به تصویب هیئت وزیران برسد.

کد خبر 4791736

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha