۱۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۱۲

در دانشگاه خوارزمی؛

اجرای فاز اول آموزش های مجازی ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی

اجرای فاز اول آموزش های مجازی ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی

معاون دانشگاه خوارزمی اعلام کرد: در فاز اول کلاسهای تحصیلات تکمیلی و در فاز بعدی کلاس‌های دانشجویان کارشناسی بصورت مجازی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی عظیمی در خصوص برگزاری کلاس های مجازی اعلام کرد: سامانه ال ام اس دانشگاه خوارزمی برای اجرای آموزش مجازی آنلاین و آفلاین روی بسترهای اختصاصی دانشگاه آماده شده و در اسرع وقت با برنامه ریزی انجام شده برای ایجاد اکانت کاربری و تعریف کلاس‌ها و بارگذاری محتوا به انضمام راهنماهای کاربری استاد و دانشجو اجرای کلاس‌های مجازی در یکی دو روز آینده آغاز خواهد شد.

وی ادامه داد: بدیهی است در فاز اول ابتدا کلاسهای تحصیلات تکمیلی با اولویت اساتید متقاضی پوشش داده شده و در فاز بعدی کلاس‌های دانشجویان کارشناسی هم بصورت مجازی با اولویت اساتید داوطلب برگزار خواهد شد.

مدیر مرکز آموزش های مجازی دانشگاه خوارزمی خاطرنشان کرد: امیدوارم در فضای حاضر مجموعه اقدامات انجام‌شده قدم مثبتی در راستای تحقق اهداف آموزشی و تربیتی دانشگاه خوارزمی باشد.

کد خبر 4868171

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha