پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۸:۱۴

فرمانده انتظامی شهرستان ایوان خبر داد:

مرگ دختر ۷ ساله ایوانی بر اثر حمله گاو وحشی

مرگ دختر ۷ ساله ایوانی بر اثر حمله گاو وحشی

ایلام- فرمانده انتظامی شهرستان ایوان از مرگ دختر هفت ساله ایوانی بر اثر حمله گاو وحشی خبر داد و گفت: این حاثه تلخ دیروز رخ داده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سعید عالی پور صبح امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: غروب روز گذشته در یکی از روستاهای تابعه شهرستان ایوان حنا دختر بچه ۷ ساله که همیشه به پدر و مادرش کمک می‌کرد، در آن حال انتقال گاو به زمین‌های کشاورزی اطراف روستا به خانه بود که افسار گاو به دور کمرش پیچیده می‌شود و بر اثر رم کردن دچار حادثه می‌شود.

وی گفت: این گاو رم کرده مسافتی این دختر ۷ ساله را روی سنگلاخ و آسفالت جاده روستا می‌کشد و در اثر ضربات وارده به سر و بدنش حنا را بیهوش و اهالی روستا به کمکش می آیند.

فرمانده انتظامی شهرستان ایوان خاطرنشان کرد: پس از متوقف کردن گاو توسط اهالی روستا، مردم طناب از دور کمر بی جان حنا باز می‌کنند و او را سریعاً به درمانگاه شهر زرنه و از آنجا نیز به علت وخامت حالش از طریق اورژانس هوایی به بیمارستان مرکز استان اعزام می‌کنند.

سرهنگ عالی پور با بیان اینکه این دختر ۷ ساله پس از به کما رفتن تلاش پزشکان برای بازگشت او به زندگی بی نتیجه ماند، گفت: متأسفانه این دختر ۷ ساله صبح امروز در بیمارستان فوت کرد.

وی به والدین توصیه کرد به فرزندانشان کارهایی را که متناسب با سن و جسم آنها نیست واگذار نکنند تا شاهد چنین حوادث تلخی نباشیم.

کد خبر 4911459

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • على FI ۰۹:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۹
      0 0
      از خداوند منان خواستاريم به بازماندگانش صبر عطا نمايد