به گزارش خبرگزاری مهر، تارنمای خبری سوداوئست گزارش داد: ۶۱ مورد شکایت علیه دولت فرانسه درباره مدیریت غلط بحران کرونا در دیوان دادگستری فرانسه به عنوان عالیترین نهاد قضائی اداری این کشور ثبت شده است.
این رسانه افزود: فرانسه در حالی نخستین مرحله لغو قرنطینه خود را از ۱۱ می (۲۲ اردیبهشت) آغاز میکند که انتقادها علیه دولت این کشور درباره مدیریت بحران کرونا به شدت افزایش یافته است.
دیوان دادگستری جمهوری فرانسه به عنوان تنها مرجع قضائی ذیصلاح برای رسیدگی به اتهامات علیه مقامات کشور، اعلام کرده است که تاکنون شماری از پزشکان، پرستاران، کادر درمانی، خانوادههای قربانیان، نمایندگان و نیروهای پلیس شکایتهای خود را علیه دولت مطرح کرده اند که بیشترین آنها علیه ادوارد فیلیپ نخست وزیر فرانسه، انیس بوزان وزیر سابق بهداشت و الیویه وران وزیر فعلی بهداشت ثبت شده است.
به گزارش روزنامه لوپاریزین به نقل از وزیر دادگستری فرانسه، افزون بر دیوان دادگستری، نزدیک به ۲۰۰ شکایت علیه دستگاه اجرایی و مسئولان مربوطه در زمینه اهمال در جلوگیری از وقوع فاجعه ملی در جریان بحران شیوع کرونا، در دادگاههای عمومی ثبت شده است.
انتقادها علیه دولت فرانسه به مدیریت بحران شیوع کرونا محدود نشده است و براساس گزارش روز جمعه شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴ ماری لوپن رهبر جبهه ملی فرانسه، در حال انتشار کتابی موسوم به «کتاب سیاه» درباره دروغگویی دولت امانوئل ماکرون رئیس جمهوری فرانسه و محکومیت این دولت در جریان مدیریت بحران کرونا به منظور افزایش آگاهی عمومی است.
به گزارش روزنامه فرانسوی لوپوئن، براساس نتایج نظرسنجی بین المللی در هفته گذشته، ماکرون با انتقاد بیشتری در مقایسه با همتایان اروپایی خود در زمینه مدیریت بحران کرونا مواجه بوده است.
این نظرسنجی که براساس شدت وخامت بحران شیوع کرونا در میان هفت کشور اروپایی و میزان نارضایتی و بدبینی مردم آن کشور از سوی مؤسسه ایپسوس انجام شده است نشان داد؛ دولت فرانسه با ۶۲ درصد، بیشترین آمار نارضایتی را به خود اختصاص داده و پس از آن نیز ایتالیا با ۴۵ درصد و انگلیس ۳۹ درصد نارضایتی در رتبههای بعدی قرار میگیرند.
طبق آمار اعلام شده تاکنون، از ابتدای شیوع کرونا در فرانسه، ۱۷۶ هزار و ۷۹ نفر به کرونا مبتلا شده اند. از این تعداد ۲۶ هزار و۲۳۰ نفر جان خود را از دست داده اند. ۵۵ هزار و ۷۸۲ نفر هم از بیماری همه گیر کووید -۱۹ بهبود یافته اند.
نظر شما