به گزارش خبرنگار مهر، این کتاب مجموعه گفتگوهایی با نزار قبانی - شاعر عرب - است که 22 سال پیش برای نخستین بار توسط انتشارات امیرکبیر وارد بازار کتاب شد و امسال با تجدیدنظر و افزوده هایی از مترجم منتشر می شود.
از عبدالحسین فرزاد اخیرا کتابی با عنوان " دربند کردن رنگین کمان " به چاپ چهارم رسیده است. این اثر گزیده اشعار " غاده السمان "- شاعره عرب - را شامل می شود.
"زندگی، عشق، افتخار" از دیگر کارهای این محقق و مترجم است. این کتاب شامل مجموعه اشعار مایکل بالارد - شاعر ضدجنگ آمریکایی - است که فرزاد به همراه دکتر میترا احمد سلطانی از انگلیسی به فارسی ترجمه کرده است. این دو محقق در ابتدای ترجمه این اثر، مقدمه ای نیز درباره شعر معاصر آمریکا نوشته اند. " زندگی ، شعر، افتخار " هم اکنون در انتظار مجوز نشر به سرمی برد.
از عبدالحسین فرزاد سال گذشته کتاب "غزالانی در میان خلایق " به چاپ رسید که گزیده اشعار کلاسیک عرب اعم از شاعران قبل از اسلام و اوایل اسلام را دربرمی گیرد. فرزاد قصد دارد امسال هم ترجمه اشعار کلاسیک شاعران عرب را ادامه دهد.
نظر شما