به گزارش خبرنگار مهر، محسن حاجی میرزایی در گفتگو با شبکه خبر با اشاره به تصمیم ملی ستاد ملی کرونا درباره بازگشایی مدارس از ۲۷ اردیبهشت برای رفع اشکال دانش آموزان و با بیان اینکه در این زمینه سوالاتی مطرح است، گفت: تا هفته اول اسفند ۷۰ درصد محتوای آموزشی، آموزش داده شده بود و برای اینکه سال تحصیلی را به خوبی به پایان برسانیم از روش های متنوعی برای پوشش این سی درصد استفاده شد و تمام دروسی که به صورت حضوری آموزش نداده شده بود تا پایان اردیبهشت ماه قطعاً آموزش داده می شود. برای اینکه تکالیف کنترل شود و این آموزش یکدست تر باشد نیز شبکه شاد را راه اندازی کردیم. بیش از ۱۲ میلیون نفر از دانش آموزان ما در این شبکه عضو شدند.
وی ادامه داد: در مناطقی که دسترسی به اینترنت نبود و امکان دسترسی به ابزارهای مناسب نبود از روش تولید بسته آموزشی و روش مکتوب استفاده شد. ما نیازمند بودیم برای شروع امتحانات سال تحصیلی اطمینان حاصل کنیم دانش آموزانی که از این ابزار استفاده نکرده اند، فرصتی در اختیارشان باشد که رفع اشکال کنند. برای همین همه مدارس بازگشایی شود و مدیر و معاون در معلم در ساعت های مورد نیاز در مدرسه حضور می یابند و دانش آموزانی که نیاز به کمک دارند را راهنمایی می کنند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه پروتکل وزارت بهداشت دریافت شده است، گفت: رعایت این پروتکل ها در زمان حضور دانش آموزان الزامی است و خوشبختانه بر اساس گزارشی که وزارت بهداشت ارائه داده است، میزان آشنایی و رعایت پروتکل ها توسط مردم بیش از ۸۲ درصد است و تقریباً و همه روش های مراقبت از خود را فرا گرفتند و ما هم باید محیط مدارس را ایمن کنیم.
وی ادامه داد: ما به شورای آموزشی مدارس متشکل از مدیر مدرسه، نماینده معلمان، نماینده اولیا دانش آموزان این اختیار را داده ایم که متناسب با حضور دانش آموزان تصمیم گیری کنند و اگر پس از هفته اول مراجعه دانش آموزان کم بود و لازم نباشد در همه روزها معلمان در مدرسه حاضر باشند، آن را به برخی از روزهای هفته موکول کنند و اگر پاسخ به پرسش ها به انجام رسید می توانند امتحانات را هم در این زمان برگزار کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، بنا به اعلام وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان ملزم به حضور در مدرسهها نیستند، ولی حضور معلمان در مدارس الزامی است. دانش آموزان پیش دبستانی و استثنایی به دلیل آسیب پذیر بودن در برابر ویروس کرونا اجازه حضور در مدارس را ندارند و روش های دیگری برای ادامه آموزش آنها در نظر گرفته می شود. همچنین طبق آخرین تصمیمات امتحانات پایه نهم و دوازدهم به صورت حضوری برگزار میشود، و درباره باقی پایه ها هنوز تصمیم قطعی درباره امتحانات حضوری گرفته نشده است.
وی همچنین در حاشیه جلسه ستاد کرونا آموزش و پرورش که در ساختمان شهید رجایی برگزار شد، گفت: اصل بر برگزاری حضوری امتحانات است مگر اینکه به لحاظ پروتکلهای بهداشتی امکان پذیر نباشد البته مادر پایه نهم به جهت سرنوشتساز بودن امتحانات این پایه در هدایت تحصیلی دانش آموزان اصرار بر برگزاری حضوری امتحانات داریم؛ لذا براساس پروتکلهای بهداشتی این موضوع بررسی و انجام میشود امیداواریم حداقل آزمونهای ضروری و همچنین تمام امتحانات پایه نهم را به صورت حضوری برگزار کنیم.
حاجی میرزایی از قرار گرفتن یک آزمون ساز در دستورکار خبر داد و اشاره کرد: امیدواریم تا هفته آینده این آزمون ساز را در اختیار مدارس قرار دهیم تا کسانی که میخواهند آزمون های غیرحضوری را از طریق شبکه شاد برگزار کنند بتوانند این کار را انجام دهند.
وی برگزاری آزمون حضوری را منوط به تصمیم مدارس دانست و افزود: با توجه به متفاوت بودن میزان تراکم دانش آموزان در مدارس، اختیاراتی را به مدارس دادیم تا متناسب با شرایط هر مدرسه تصمیم گیری کنند لذا مواردی که آزمون سرنوشت ساز است یا مربوط به دروس فنی میشود حتماً باید آزمون حضوری برگزار شود.
وی در پایان بیان کرد: رایگان شدن اینترنت شبکه شاد از مصوبات ستاد ملی مدیریت کروناست لذا ما پیگیر تامین منابع اقتصادی آن هستیم و این کار حتماً عملی خواهد شد.
نظر شما