۱۳ خرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۴۹

با حضور مسئولان استانی و شهرستانی؛

شورای هماهنگی ترافیک بروجرد برگزار شد

شورای هماهنگی ترافیک بروجرد برگزار شد

بروجرد- شورای هماهنگی ترافیک با محوریت بررسی پروژه‌های راه و شهرسازی، راهداری، پلیس راهور و... در بروجرد و با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، شورای هماهنگی ترافیک روز سه شنبه با حضور معاون استاندار لرستان، سرپرست اداره کل مدیریت بحران لرستان، دبیر شورای ترافیک استانداری، معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان، رئیس پلیس راهور لرستان، فرماندار بروجرد، شهردار بروجرد و دیگر مسئولان شهرستانی در محل فرمانداری بروجرد با دستور کار بررسی و رفع موانع و مشکلات پروژه‌های پادگان مهندسی بروجرد، جاده اشترینان به بروجرد، کمربندی بروجرد، احداث میدان داملران، احداث میدان آیت اله نجفی بروجرد و … برگزار شد.

مسعود فلاح معاون عمرانی فرماندار بروجرد در این جلسه اظهار داشت: در شورای هماهنگی ترافیک استان بر تسریع عملیات اجرایی پروژه‌های در دست ساخت و احداث راهداری، شهرداری و … بروجرد تاکید شد.

وی افزود: همچنین با توجه به تصادفات جاده‌ای بالا در کمربندی این موضوع هم مطرح شد که این پروژه بین پلیس راهور و راهداری تعیین تکلیف شود.

معاون عمرانی فرماندار بروجرد ادامه داد: برای ساخت میدان آیت اله نجفی بروجردی نیز شهرداری موظف شد تا دوشنبه هفته آینده تمامی استعلامات، تغییرات مهندسی اصلاحی را به دبیرخانه شورای هماهنگی ترافیک ارسال کند تا در کمیته فنی مطرح و نتایج ان متعاقباً اعلام شود.

فلاح تاکید کرد: تمامی دستگاه‌های مربوطه و اعضای در شورای هماهنگی ترافیک استان باید در راستای وظایف محوله تا جلسه بعدی اقدامات لازم را انجام داده و جهت ارائه گزارش عملکرد به شورا آمادگی داشته باشند.

همچنین مهدی پازوکی سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری لرستان در این جلسه از دبیر شورای ترافیک استانداری لرستان خواست به استناد ماده ۱۶ قانون مدیریت ایمنی و سوانح، به فرمانداران این مجوز داده شود که در ایام بحران بویژه فصل گرما و آتش سوزی، اتوبوس‌های درون شهری را برای اعزام نیروهای داوطلب ادارات خارج سازند تا از ظرفیت همه دستگاه‌ها به ویژه آتش نشانی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و وسایل حمل و نقل عمومی در ایام بحرانی استفاده شود که کشاورز دبیر شورای ترافیک استانداری لرستان با درخواست ایشان مبنی بر تنظیم نامه به تهران و پی گیری از طریق دبیرخانه شورای هماهنگی ترافیک استان موافقت کرد.

کد مطلب 4940642

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha