دکتر حسین کریم در گفتوگو با خبرنگار مهر با تشریح آخرین وضعیت کرونا در استان، اظهار کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۹ هزار و ۱۲۹ نفر موارد مثبت و مشکوک در بیمارستانهای استان بستری شدند.
وی همچنین گفت: از ابتدای شیوع این ویروس تاکنون هشت هزار و ۲۶۱ نفر از بیمارستانهای استان ترخیص شدهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز ضمن ابراز تأسف گفت: از ابتدا تاکنون نیز ۴۲۳ نفر در استان البرز بر اثر ابتلاء به کرونا جان خود را از دست دادهاند.
دکتر کریم تعداد موارد مثبت مبتلا به کرونا در استان از ابتدا تاکنون را پنج هزار و ۵۶۵ نفر اعلام کرد.
وی در بخش دیگری اضافه کرد: در حال حاضر تعداد موارد مثبت و مشکوک بستری در بیمارستانهای استان ۴۳۳ نفر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز تعداد موارد مثبت و مشکوک در استان طی ۲۴ ساعت گذشته را ۱۰۳ نفر اعلام کرد.
دکتر کریم همچنین گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۳ بیمار نیز از بیمارستانهای استان ترخیص شدهاند.
به گزارش خبرنگار مهر، استاندار البرز روز گذشته اعلام کرد؛ وضعیت پنج شهرستان استان قرمز شده و کلانشهر کرج نیز در حال قرمز شدن است.
نظر شما