۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۴۰

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

ادامه تحقیقات برای شناسایی و دستگیری سارقان طلافروشی «باغ فیض»

ادامه تحقیقات برای شناسایی و دستگیری سارقان طلافروشی «باغ فیض»

اسلامشهر- فرماندار اسلامشهر از ادامه تحقیقات برای شناسایی و دستگیری سارقان طلافروشی «باغ فیض» اسلامشهر خبر داد.

مسعود مرسلپور در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص تشریح جزئیات سرقت از طلافروشی در این شهرستان اظهار داشت: سارقان مسلح پس از هجوم به یک واحد طلافروشی و شلیک ۳ گلوله با سرقت مقادیری طلا از محل متواری شده‌اند.

مرسلپور با بیان اینکه در این حادثه آسیبی به صاحبان طلافروشی وارد نشده گفت: از تمامی خبرنگاران و اصحاب رسانه و شهروندان عزیز درخواست داریم از هرگونه گمانه زنی غیر کارشناسی و بررسی نشده در خصوص جزئیات این حادثه از جمله میزان طلای سرقتی خودداری کنند.

فرماندار اسلامشهر بیان داشت: تحقیقات برای شناسایی و دستگیری سارقان طلافروشی باغ فیض با جدیت در حال انجام است پس از وقوع سرقت مسلحانه ظهر امروز از یکی از طلافروشی‌های محله باغ فیض تحقیقات پلیس جهت شناسایی و دستگیری سارقان توسط پلیس با جدیت دنبال می‌شود.

کد خبر 4992734

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha