پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ مرداد ۱۳۹۹، ۲۳:۲۶

استاندار لرستان:

برگزاری مراسم «گل‌مالی» ممنوع شد/ روند نزولی ابتلا به کرونا

برگزاری مراسم «گل‌مالی» ممنوع شد/ روند نزولی ابتلا به کرونا

خرم‌آباد- استاندار لرستان گفت: مراسم‌های خاصی مانند «گل مالی» که در سال‌های گذشته طی ایام محرم برگزار می‌شد، امسال برگزار نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی امروز چهارشنبه در حاشیه جلسه هماهنگی برگزاری مراسم‌های ماه محرم در سخنانی با بیان اینکه امسال پیاده روی هیئت‌های عزاداری را نخواهیم داشت اظهار داشت: هیئت‌ها باید در یک جای ثابت که از سازمان تبلیغات اسلامی مجوز آن را اخذ کرده‌اند، مراسم‌ها را برگزار کنند.

وی بیان داشت: برای جلوگیری از تجمع مردم، امسال جاهایی که برای برگزاری مراسم‌ها در نظر گرفته افزایش پیدا کرده است، ساعت برگزاری مراسم خیلی محدود است، استفاده از ماسک الزامی است.

استاندار لرستان با بیان اینکه مراسم‌های خاصی مانند «گل مالی» که در سال‌های گذشته طی ایام محرم برگزار می‌شد امسال برگزار نمی‌شود گفت: برگزاری مراسم شیرخوارگان نیز ممنوع است.

خادمی با تاکید بر اینکه همچنین مراسم روضه خوانی در منازل ممنوع است افزود: قطعاً امام حسین (ع) سلامت پیروان خود را می‌خواهد، جان انسان و مؤمن مهم است و نباید در خطر افتد، اگر مراسم بدون رعایت پروتکل‌ها برگزار شود هر انسان مبتلا مانند یک بمب در بین جمعیت عمل می‌کند و هر نفر می‌تواند تا ۱۶ نفر را مبتلا کند.

وی تصریح کرد: در این راستا امیدواریم مردم عزیز رعایت کنند، همچنان که از مردم تشکر می‌کنیم چرا که تا کنون خیلی رعایت کرده‌اند و خوشبختانه گشایش‌هایی را در کار می‌بینیم و مقداری روند ابتلاء به کرونا در استان نزولی شده است.

استاندار لرستان عنوان کرد: اگر یک ذره پروتکل‌ها را رها کنیم دوباره وضع استان بد می‌شود.

کد خبر 4997480

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha