پیام‌نما

وَالَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ * * * و آنان که دعوت پروردگارشان را اجابت کردند و نماز را برپا داشتند و کارشان در میان خودشان بر پایه مشورت است و از آنچه روزی آنان کرده‌ایم، انفاق می‌کنند؛ * * * زان كه با عقلی چو عقلی جفت شد / مانع بد فعلی و بد گفت شد

۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۳۰

در گروه صنعتی ایران خودرو با همراهی زنجیره تامین صورت گرفت:

تجاری سازی بیش از ۴۱ هزار دستگاه خودرو در مردادماه

تجاری سازی بیش از ۴۱ هزار دستگاه خودرو در مردادماه

کارگران خطوط تولید و تکمیل کاری گروه صنعتی ایران خودرو با همراهی تامین کنندگان، موفق شدند در همین ماه بیش از ۴۱ هزار دستگاه خودرو را تجاری سازی و وارد بازار کنند.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر به نقل از ایکوپرس، آمار و اطلاعات تولید در گروه صنعتی ایران خودرو نشان می‌دهد در مردادماه امسال ۳۱ هزار و ۴۶۸ دستگاه خودرو تولید و ۴۱ هزار و ۳۸۷ دستگاه خودرو تکمیل و تجاری سازی شده است.

با تعداد ثبت شده، رکورد تجاری سازی هفتگی خودروها در دو سال اخیر نیز، در هفته پایانی مردادماه امسال شکسته شد. در هفته گذشته ۱۸ هزار و ۶۰۳ خودرو تکمیل و تجاری سازی شده است.

بر مبنای این گزارش، کارگران خطوط تکمیل کاری ایران خودرو در هفته پایانی مردادماه و هم زمان با تعطیلات تابستانی، در محل کار حضور یافته و با تکمیل خودروهای دارای کسری قطعه، بخش قابل توجهی از این خودروها را تکمیل و تجاری سازی کرده‌اند.

کد خبر 5005285

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha