۲۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۶:۲۲

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان:

گام اول برنامه مسئله محور همدان در قالب «رویداد پیشگام» برگزار شد

گام اول برنامه مسئله محور همدان در قالب «رویداد پیشگام» برگزار شد

همدان - مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان گفت: گام اول برنامه مسئله محور استان همدان در قالب «رویداد پیشگام» در تالار قرآن همدان برگزار شد.

حجت الاسلام هادی نظیری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ۲۰ و ۲۱ شهریورماه گام اول رویداد مسئله محور استان همدان در قالب «رویداد پیشگام» در تالار قرآن همدان برگزار شد؛ اظهار کرد: این رویداد در سه گام برنامه‌ریزی شده است.

وی با بیان اینکه گام اول رویداد پیشگام جنبه آموزشی و ورود به فرآیند مسئله‌شناسی دارد، گفت: گام دوم آن ورود به فرآیند حل مسئله است و در گام سوم که هفته اول مهرماه برگزار خواهد شد تحلیل و ارزیابی دو گام اول و رسیدن به راه حل‌های صحیحی که گروه‌ها به آن رسیده‌اند، خواهد بود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان عنوان کرد: طی دو روز اخیر شاهد مسئولان استان همدان بازدیدهایی از کار گروه‌ها داشته و از نزدیک با گروه‌های مختلف گفت‌وگو کرده و در جریان فرایند مسئله‌شناسی قرار گرفتند.

حجت الاسلام نظیری عنوان کرد: نگاه مسئولان بعد از گفت‌وگو و مباحثه با گروه‌ها این بود که نوع زاویه و نگاه جوانان نخبه به مسائل اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی بسیار دقیق است و مسئولان در فضاهای مختلف می‌توانند از ظرفیت آنها برای حل مسائل استان همدان مختلف استفاده کنند.

کد خبر 5022104

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha