۱۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۲۲

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان:

تصمیم گیری فعالیت مدارس توسط ستاد مقابله با کرونا انجام می شود

تصمیم گیری فعالیت مدارس توسط ستاد مقابله با کرونا انجام می شود

سنندج - مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: با توجه به تعطیلی مدارس تا روز چهارشنبه، در جلسه آینده ستاد مقابله با کرونا استان در خصوص بازگشایی و یا استمرار تعطیلی مدارس تصمیم گیری می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رشید قربانی ظهر امروز شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان کردستان، اظهار کرد: آموزش دانش آموزان پایه اول اگر درست و کامل صورت نگیرد ممکن است در آینده به لحاظ تحصیلی دچار مشکلات بسیاری شوند و یا حتی منجر به ترک تحصیل عده‌ای شود.

وی افزود: به دنبال این هستیم که حداقل از هفته آینده کلاس پایه اولی‌ها را هفته‌ای یک روز با حضور حداکثر پنج دانش آموز در هر کلاس به صورت حضوری برگزار کنیم تا ضربه به روحیه این دانش آموزان وارد نشود که قطعاً با مشکلات تحصیلی در آینده مواجه می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: از صدا و سیما نیز درخواست داریم همکاری لازم را با مجموعه آموزش و پرورش داشته باشد تا بتوانیم آموزش‌های لازم را از طریق برنامه‌های تدوین شده برای تمام سطوح تحصیلی داشته باشیم.

قربانی به آئین نامه واگذاری املاک مازاد و یا بازسازی و تغییر کاربری این املاک اشاره کرد که به سازمان آموزش و پرورش ابلاغ شده و یادآور شد: باید در این خصوص تصمیم درست گرفته شود تا بتوانیم از این محل درآمدزایی مناسبی برای این سازمان داشته باشیم.

کد خبر 5044541

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha