۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۸:۰۱

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام خبر داد؛

معرفی ۵۰۳ واحد توزیع فرآورده‌های دامی در ایلام به مراجع قضائی

معرفی ۵۰۳ واحد توزیع فرآورده‌های دامی در ایلام به مراجع قضائی

ایلام-مدیرکل دامپزشکی استان ایلام از معرفی ۵۰۳ واحد توزیع فرآورده‌های دامی در ایلام به مراجع قضائی در سال جاری خبر داد.

رامین پورنجف در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بیش از ۹۰ درصد از گوشت قرمز استان ایلام از طریق واحدهای غیر بهداشتی تولید و توزیع می‌شود.

وی عنوان کرد: در هفت ماه اول سال جاری بیش از ۴۴ هزار مورد بازدید و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع کننده فرآورده‌های دامی استان ایلام انجام شده است.

پورنجف با اشاره به اینکه امسال بیش از ۵۰۳ واحد توزیع کننده فرآورده دامی غیر بهداشتی در استان ایلام شناسایی شده است، بیان کرد: این واحدها پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شده‌اند.

مدیرکل دامپزشکی ایلام ادامه داد: همچنین ۸۲ واحد توزیع کننده به علت رعایت نکردن اصول بهداشتی پلمب شده‌اند.

پورنجف با اشاره به اهمیت بهداشت و سلامت، گفت: هیچ مانعی بر سر راه کسبه نیست، آنها باید راه قانونی و بهداشتی را در پیش گیرند که ضمن حفظ سلامت، بهداشت عمومی را نگه دارند.

کد خبر 5070613

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha