پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ آذر ۱۳۹۹، ۰:۱۲

فرمانده انتظامی کردستان خبر داد:

کشف محموله ۴ میلیارد ریالی کالای قاچاق در سقز

کشف محموله ۴ میلیارد ریالی کالای قاچاق در سقز

سقز-فرمانده انتظامی استان از کشف محموله کالای قاچاق به ارزش بیش از ۴ میلیارد ریال در شهرستان سقز خبر داد.

سردار علی آزادی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مأموران پلیس شهرستان سقز هنگام کنترل محورهای مواصلاتی این شهرستان، اتوبوس حامل محموله کالای قاچاق را شناسایی کردند.

وی افزود: مأموران پس از شناسایی اتوبوس حامل بار قاچاق با هماهنگی مرجع قضائی و با استفاده از روش های پلیسی، خودرو مورد نظر را متوقف کردند که در بازرسی از این خودرو بیش از ۲۹۷ قلم انواع لوازم و کالای خارجی قاچاق و فاقد مجوز شامل پوشاک، لوازم خانگی، انواع گوشی تلفن همراه و لوازم جانبی و اقلام ممنوعه دیگر کشف شد.

فرمانده انتظامی استان کردستان اعلام کرد: کارشناسان ارزش تقریبی این تعداد لوازم و کالای قاچاق کشف شده را بیش از ۴ میلیارد ریال برآورد کردند.

سردار آزادی افزود: در این رابطه یک نفر دستگیر، خودرو حامل اقلام قاچاق به پارکینگ انتقال و پرونده به مرجع قضائی ارجاع شد.

کشف بیش از ۵ هزار عدد قرص غیر مجاز در بانه

فرمانده انتظامی استان کردستان همچنین از کشف ۵ هزار و ۷۰۰ عدد قرص غیر مجاز در شهرستان بانه خبر داد.

سردار آزادی گفت: مأموران انتظامی شهرستان بانه با انجام اقدامات فنی و تخصصی از نگهداری و خرید و فروش اقلام دارویی غیر مجاز در سطح شهرستان مطلع شدند و بلافاصله بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: در این راستا پس از هماهنگی با مرجع قضائی مأموران موفق شدند در یک عملیات غافلگیرانه قاچاقچیان قرص های غیر مجاز را در مخفیگاهشان دستگیر کنند.

سردار آزادی خاطرنشان کرد: ماموران در بازرسی از منزل متهمان بیش از ۵ هزار و۷۰۰ قرص غیر مجاز کشف کردند که در این رابطه ۲ متهم دستگیر و به مراجع قضایی ارجاع داده شدند.

کد خبر 5089498

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha