پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۲:۱۰

از سوی هیئت وزیران؛

مصوبه واگذاری سهام برای متناسب‏‌سازی حقوق بازنشستگان اصلاح شد

مصوبه واگذاری سهام برای متناسب‏‌سازی حقوق بازنشستگان اصلاح شد

هیئت وزیران تصویب‌نامه مربوط به واگذاری سهام برای متناسب‏‌سازی دریافتی‌های بازنشستگان و مستمری‌بگیران صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای‏ مسلح را اصلاح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت، هیئت وزیران در جلسه ۳ اسفند ۱۳۹۹ به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی، تصویب نامه مربوط به واگذاری سهام برای متناسب ‏سازی دریافتی‌های بازنشستگان و مستمری ‏بگیران صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای‏ مسلح را که به منظور ایجاد ظرفیت صدور اسناد تسویه خزانه نوع دوم موضوع قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور برای سازمان تأمین اجتماعی به تصویب رسیده است، اصلاح کرد.

بر اساس این اصلاحیه، دیون دولت بابت تحقق متناسب سازی دریافت‌های بازنشستگان و مستمری بگیران کشوری و لشگری موضوع ماده (۳۰) قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه، با اعلام صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح و تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور پس از کسر مبلغ قابل اقدام، با واگذاری سهام دولت و متعلق به دولت توسط سازمان خصوصی سازی به ارزش تقریبی و تا سقف ۱۶۸ هزار میلیارد ریال، تأدیه و مبلغ ارزش برآوردی مربوط به سه شرکت زیرمجموعه صندوق بازنشستگی کشوری از رقم "(۰۰۰ ر ۱۲۰)" به رقم "(۰۰۰ ر ۱۰۸)" اصلاح می‌شود.

همچنین درصد سهام مربوط به شرکت‌های فوق، به تناسب اصلاح مبلغ واگذاری مربوط، توسط سازمان خصوصی‌سازی و با هماهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصلاح و در فرآیند واگذاری اعمال خواهد شد.

کد خبر 5157163

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha