پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۱:۲۴

از امروز تا سه‌شنبه؛

تداوم وزش بادهای شدید در استان بوشهر/ ارتفاع موج به ۳ متر می‌رسد

تداوم وزش بادهای شدید در استان بوشهر/ ارتفاع موج به ۳ متر می‌رسد

بوشهر - کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر از تداوم وزش بادهای شدید در استان خبر داد و گفت: خلیج فارس در اغلب ساعات مواج و متلاطم خواهد بود و ارتفاع موج به سه متر می‌رسد.

پیام مساعدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان دهنده تداوم وزش بادهای نسبتاً شدید تا شدید شمال غربی بر روی دریا و نوار ساحلی استان تا روز سه شنبه است.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر خاطرنشان کرد: با این شرایط، طی این مدت در اغلب ساعات خلیج فارس مواج و متلاطم خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه طی این مدت دمای هوا در سطح استان روند کاهشی خواهد داشت افزود: امروز با افزایش پوشش ابر در بخش‌هایی از شمال و مناطق شرقی استان احتمال و وقوع بارش‌های پراکنده و خفیف باران در برخی نقاط دور از انتظار نیست.

مساعدی بیان کرد: برای ساعات آینده آسمان استان صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد و گاهی باد و گردوخاک و طی امروز در بخش‌هایی از نیمه شمالی استان افزایش ابر با احتمال بارش پراکنده و خفیف باران پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: جهت وزش باد شمال غربی با سرعت ۱۶ تا ۴۴ گاهی ۵۴ کیلومتر در ساعت خواهد بود و در برخی ساعات بر روی دریا و نوار ساحلی سرعت باد به بیش از ۷۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر گفت: در این مدت ارتفاع موج دریا بین ۱۲۰ تا ۲۱۰ سانتیمتر خواهد بود و گاهی به بیش از سه متر می‌رسد.

کد خبر 5179969

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha