پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ فروردین ۱۴۰۰، ۲۱:۱۰

مدیرکل بحران استانداری کرمانشاه:

زلزله ۵.۳ریشتری مریوان در شهرستان های شمال غربی کرمانشاه احساس شد

زلزله ۵.۳ریشتری مریوان در شهرستان های شمال غربی کرمانشاه احساس شد

کرمانشاه- مدیرکل بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به وقوع زمین لرزه ۵.۳ریشتری در حوالی مرز کشور عراق و استان کردستان گفت: این زمین لرزه در شهرستان های شمال غربی استان کرمانشاه نیز احساس شد.

جلیل بالایی شامگاه امروز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به دنبال وقوع زمین لرزه ۵.۳ ریشتری در حوالی مرز استان کردستان و کشور عراق، این زمین لرزه در شهرستان‌های پاوه، جوانرود، روانسر، ثلاث باباجانی و بخش‌هایی از شهر کرمانشاه نیز احساس شد.

وی افزود: زمین لرزه ۵.۳ ریشتری که در عمق ۱۰ کیلومتری از سطح زمین به وقوع پیوسته در شهرستان‌های مرزی استان کرمانشاه خساراتی به دنبال نداشته است.

مدیرکل بحران استانداری کرمانشاه تصریح کرد: شهرستان‌های مرزی استان کرمانشاه با توجه به احتمال وقوع پس لرزه در حال آماده باش قرار دارند تا در صورت نیاز وارد عمل شوند.

بالایی خاطر نشان کرد: مؤسسه ژئوفیزیک تهران با توجه به فعالیت گسل‌ها و احتمال وقوع زمین لرزه هشدارهای لازم را به مسئولان استان‌ها گزارش می‌دهند.

وی بیان کرد: گسل‌های شهرستان صحنه و نهاوند از جمله گسل‌های فعال در منطقه هستند.

کد خبر 5183168

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha