۱۹ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۳۷

در جلسه شورای آموزش و پرورش عنوان شد؛

شکاف عقب ماندگی آموزشی آذربایجان غربی نیازمند کار جهادی است

شکاف عقب ماندگی آموزشی آذربایجان غربی نیازمند کار جهادی است

ارومیه – استاندار آذربایجان غربی گفت:شکاف برخورداری استان از فضاهای آموزشی در مقایسه با سایر استانها صرفا با یک کار جهادی و تخصیص اعتبارات ویژه میسر است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی شهریاری ظهر پنجشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش آذربایجان غربی با اشاره به اینکه کمبود فضای آموزشی در این استان جدی است، اظهار کرد: جبران عقب ماندگی‌های آموزشی استان به یک تبعیض مثبت از سوی وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه نیازمند است.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۹۰۰ کلاس درس احداث و تجهیز و نوسازی شد افزود: دو هزار و ۲۰۰ کلاس درس نیز در سطح استان در دست احداث است.

شهریاری گفت: آذربایجان غربی به دلایل مختلف از روند طبیعی ایجاد سرانه فضای آموزشی عقب مانده و در شرایط فعلی صرفاً یک تبعیض مثبت اساسی می‌تواند تا حدودی جبران کننده این وضعیت باشد.

استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: اگر چه در دوسه سال اخیر در کاهش نرخ بیسوادی اقدامات خوبی صورت گرفته است اما هنوز در ردیف استان‌های ضعیف کشوری قرار داریم.

شهریاری توجه به دانش آموزان مناطق محروم، کودکان بازمانده از تحصیل، ایجاد فضای آموزشی در شهرستان‌های کم برخوردار و موافقت با واگذاری زمین برای دانشگاه فرهنگیان و معلمان حق التدریس و قرآنی را نیز مطرح کرد و افزود: شکاف برخورداری استان از فضاهای آموزشی در مقایسه با سایر استان‌ها صرفاً با یک کار جهادی و تخصیص اعتبارات ویژه میسر است.

کد خبر 5184571

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha