۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲

استاندار گیلان تأکید کرد:

ضرورت تولید محتوای فاخر با موضوع عفاف و حجاب

ضرورت تولید محتوای فاخر با موضوع عفاف و حجاب

رشت- استاندار گیلان با اشاره به اهمیت حفظ عفاف و حجاب در دین اسلام و کلام امام راحل و رهبری معظم، گفت: تولید محتواهای فاخر با موضوع عفاف و حجاب ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان زارع عصر شنبه در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت و خانواده گیلان با اشاره به اهمیت عفاف و حجاب در دین مبین اسلام، اظهار کرد: این موضوع در کلام وحی و سیره ائمه معصومین و در ایران بر پایه قانون اساسی و منویات امام راحل و مقام معظم رهبری بسیار حائز اهمیت است.

وی به پیوند عفاف و حجاب با آداب و فرهنگ ایرانیان اشاره و اضافه کرد: با این پیشینه و پیوند با فرهنگ دینی می‌توان بر اساس رهنمودهای رهبری و برنامه‌های اجرایی دولت، منطبق با سند ملی عفاف و حجاب که برگرفته از تصمیمات شورای عالی انقلاب فرهنگی است، اقدامات مؤثری انجام داد.

استاندار گیلان با اشاره به ضرورت پرورش فضائل اخلاقی در راستای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب، افزود: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته، دستگاه‌های اجرایی با همت و تلاش، توفیقات خوبی در حوزه عفاف و حجاب به دست آورده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه فرهنگ عفاف و حجاب باید در بطن جامعه قابل مشاهده باشد، گفت: صیانت از حریم عفت عمومی و گسترش امنیت اجتماعی به تنهایی وظیفه یک دستگاه نیست و همه ارکان جامعه باید در این خصوص تلاش کنند.

استاندار گیلان با بیان اینکه اقدامات ایجابی، نظارتی و سلبی در کنار هم اثرگذار خواهند بود، ادامه داد: اقدامات فرهنگی، اقناعی و ایجابی توسط دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش، دستگاه‌های فرهنگی، رسانه‌ها، ائمه جمعه و جماعات و شخصیت‌های مرجع می‌توانند در افکار عمومی اثربخش باشند.

وی با تأکید بر انجام اقدامات اجرایی برای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب، گفت: پژوهش‌های اثرگذار متناسب با شرایط بومی هر استان و نیز معیارهای فردی، اجتماعی و پایداری کانون گرم خانواده؛ می‌تواند منجر به اثرات مثبتی در جامعه شود.

زارع بر لزوم پیگیری جذب منابع اعتباری حوزه فرهنگی و اجتماعی مرتبط با عفاف و حجاب تأکید و تصریح کرد: دشمنان مردم و نظام اسلامی ایران با استفاده از فضای مجازی در فروپاشی فرهنگ اسلامی-ایرانی کمر همت بسته‌اند اما با انجام برنامه ریزی های لازم می‌توان از این بستر، محتواهای فاخر درجهت آگاهی بخشی تولید کرد.

وی همچنین بر ضرورت بهره گیری از سازمان‌های مردم نهاد، اتحادیه‌ها، اصناف و نیز دستگاه‌های صدور مجوز برای شناسایی مجموعه‌های بدون مجوز تأکید و اضافه کرد: حداکثر ظرف مدت سه ماه باید نسبت به شناسنامه دار کردن مجموعه‌های بدون مجوز و نیز ساماندهی صفحات مجازی اقدام کرد.

کد خبر 5217997

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha